Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (367)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Lepší ukončení série, nad kterou jsem po 2. díle zlomil hůl, než jsem si dokázal představit. Je to správně epické a už to není zase až tak moc děcké. Vždyť ono ostatně hercům je často dost přes 20 let. Nevidím zde žádného herce, z kterého by mohlo vyrůst nějaké opravdové eso. Už si přesně nepamatuju předešlé díly. Jednička byla celá v bludišti a Dvojka se dostala do okolního světa. Trojka nám nabídne ústředí ZLOSYNU, které sídlí ve zřejmě posledním fungujícím městě planety. Hlavní postava je zároveň klíčem k celé epidemii. Nakonec poměrně snesitelná série, na kterou se třeba jednou kouknu se svými dětmi, když jim bude kolem 12. 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Po tých takmer troch rokoch by sa tu hodil na úvod pridať nejaký krátky sumár o tom, čo sa stalo v minulých dieloch, niečo v štýle videli ste... Vzhľadom na to, že nosný príbeh je upatlaný ako dvojročné decko od čokolády a málo záživný po všetkých stránkach, tak si tie súvislosti človek nemá šancu pamätať. Tie sa zabudnú nie do troch rokov ale do troch dní od projekcie. Záverečná časť začína hneď veľkou zúrivou akciou, ale keďže som si už nepamätal čo?, kde? a ako?, tak sa mi pred očami mihali iba pekné obrázky bez nejakého zmyslu. Pokračovalo to veľmi jednoduchou story, ktorá ma dokázala trochu zaujať jedine, keď sa na scéne zjavil malíček (Aidan Gillen). Skrátka tento svet, kde deti sú tí najlepší a dospelí zlí a fuj fuj už vážne nie je pre mňa. Našťastie to už skončilo. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Třetí návštěva kina. Obstojné zakončení tří dílné Teen ságy, která neurazí a v kině rozhodně má, co nabídnout. Úvodní akce patří k nejlepší sekvenci filmu a divák má pocit, že sleduje útržek z Fast and Furious, ale potěší i jiné akční scény především v tunelu se zombie, kde Wes Ball vytváří hutnou hororovou atmosféru, či naháněčka s robotickým pavoukem anebo závěrečné finále, které mohlo být na můj vkus více destruktivnější. Wes Ball si jako další film natočí regulérní horor a zde v pár scénách dokázal solidně navodit napětí i úzkost, takže mu začínám fandit. Slušná zábava, na kterou se hezky kouká. 75% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Epické a důstojné okoupání rekta, k němuž parta hošíků dodává manuál, který vypracovávala celou ságu. Hrdinně jsem odolával Thomasově partě, která mohutně útočila na mé pozadí. Svůj věneček si přece jen schovávám pro nějakou dívčinu. Nabízela se Kaya Scodelario, což o to, je to hezká holka, jenže není blond. Jenže náhle se mně zjevil anděl, blond anděl jménem Katherine McNamara. Bylo rozhodnuto. Dnes bude úřadovat anální kolík. Film vypadá vizuálně báječně, nepoměrně výpravněji než obě předchozí pokračování dohromady. A to jsem předchozí díly nijak neprožíval. Akce stíhá akci, režisér hrdinně bojoval s přístupností. Je sice škoda, že se nedočkáme davových scén s nakaženými, o to lépe vyniknou nápadité akční posuny v ději. Dialogy nejsou určující, vůbec se na ně nehraje. K dispozici jsou zdatně vyvedené masky, noční scenérie zamořeného města, překvapivá úmrtí. Film bych přece jen o něco zkrátil, občas už byla délka znát. Dylan O´Brien všem vytřel anál, když jeho spojení s Wesem Ballem je tím nejlepším z těch, které ti dva spolu upekli. 10/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DNES V NOCI TUHLE VÁLKU UKONČÍME…“ /// I když si v úvodu asi stokrát řeknu „no tak určitě“ (a během filmu asi tisíckrát…), musí se nechat, že akční to vono fakt je. A tak tady máme snad nejakčnější „mládežnickej“ film, plnej sterilních a neuvěřitelnejch scén, kterej nepřekvapí a vlastně ani extra nebaví. Navíc mě nedojímá ani ten příběh… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju pokusy na dětech. 2.) Roky jsem čekal, jestli to Thomas dokáže… 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)
  • Točilo sa hlavne vo Vancouveri, filmári zavítali aj do Kapského mesta. (Paulo)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama