Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri kvalite, akú dosiahol tento film je naozaj vyzdvihnúť prácu tvorcov, pretože chýbal len malý krôčik, aby skončil niekde v kategórii trápnych detských regálov. Pohľad na prvú lásku očami desaťročného chlapca. Ok, ale ako ho spraviť pozerateľný aj pre dospelých? Pozrite si ho a uvidíte. A pritom je to také naivné a hlúpučké až je to milé a pohodové. Len sa treba preniesť cez prvých pár minút a nechať sa viesť vtipnými detskými postrehmi a názormi na svet a hlavne na lásku. 80%. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Desetiletý kluk nám divákům vypráví o lásce. Film o vztahu dvou lidí je romantický, ale když jim je deset let, není romantický, ale jen dětský. A tenhle je fest dětský. Dospělí diváci by si u něj tak akorát mohli zavzpomínat na svou první lásku. Jinak bych ho snad doporučil jen desetiletým klukům, aby se dívali sami bez mámy, protože ta holka je celkem fajnová. Natočený je pěkně, New York jako živý. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

"Konečně jsem pochopil všechny ty nesmyslné písně o lásce." Jeden z těch kouzelných filmů, od kterých nečekáte vůbec nic a dostanete úplně všechno, takže se celý film usmíváte a možná si i spokojeně vrníte. Svižný, úžasně milý příběh, úsměvný, pohodový a zábavný, s chytrým scénářem a sympatickými hereckými výkony, plný malý nápadů ve formě i obsahu, výtečně odpozorovaných momentů, na které si z vlastního dětství pamatuje snad každý z nás (taky jsem kdysi při domlouvání prvního rande měl pocit, že "organizovat arabsko-izraelská mírová jednání by bylo snadnější."), i nečekaně trefných komentářů. Jistě je to idealizované, ale takové přece první lásky jsou a takové v nás po celý život zůstávají. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Hlavou se mi v tento okamžik honí tisíce myšlenek, ale jen málo z nich je veselých. Po shlédnutí tohoto filmu jsem si totiž uvědomil, že jsem nikdy ve svém dlouhém životě nenašel svou první lásku - a to není dobře. Vím, že 99 % prvních lásek skončí, ale je na nich to nejkrásnější, co může člověka potkat - zůstanou trvale zapsány ve vašich myslích. Můj problém byl totiž v tom, že jsem vždy utekl. NIKDY to nedělejte, neboť potom budete utíkat celý život. Příjemý film, kterému lze vytknout pouze happy end mezi rodiči, který v reálu je tak 10 procentní. Hezky zahráno, uvěřitelný děj - proč né 4? ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

První lásky v New Yorku, prosluněném Manhattonu s maličkým Joshem Hutchersonem, který však coby malý přemoudřelý klučina s nohou přilepenou ke koloběžce nebyl ani zdaleka tak sympatický jako pozdější Jess. Jeho herecká partneka sice úplně nepostrádá jakési to dětské charisma, ale Anne Sophie-Robb to rozhodně není. Zdá se mi sice poněkud nespravedlivé srovnávat s Terabithiou, ale bohužel se mi tyto dva filmy nepovedlo oddělit. Proto jsem se příliš nebavila a stopáží se pronudila. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Charlie Ray během natáčení značně vyrostla, a tak musel Josh Hutcherson stát na krabici, aby v některých scénách dosáhl její výšky. (Fugas.cz)
  • První pusa Gaba a Rosemary byla i první životní pusa pro Joshe Hutchersona a Charlie Ray. (Fugas.cz)
  • Charlie Ray v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama