Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel je scénář tak hloupý, že ač jsou herecké představitelky jakkoli symaptické, na lepší než průměrné hodnocení to nestačí. Latinskoamerický nádech měl však vždycky své kouzlo, ať už to byly Pistolnice, Tenkrát v Mexiku, Muž v ohni, či Zorro a ani tento snímek není výjimkou. Hezké kulisy a jemná strunná hudba patří mezi typické ingredience. Dámské duo je rozhodně to nejlepší, co může toto dílko nabídnout. Nad krásou Salmy Hayek se tají dech a společně s Penelope si na plátně skvěle rozumnějí. Jejich společné scény jsou tak pravděpodobně ty jediné opravdu vtipné za celý film. Akce je neslaná nemastná a závěrečný bullet time je vyloženě trapný. Blbůstka na jedno pokoukání. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Konečně film kde jsem po práci mohl vypnout, film má vyloženě špatný scénář. Ale vynahrazuje se to celkem dobrými gagy a hlavně herci. Cruz a Hayek považuju za neuvěřitelně sexy. A Zahna mám jako herce celkem rád. Humor se celkem trefil tam kam jsem chtěl, a finální zpomalovačka je dobrá. Za mě prostě dobrý i když to není žádný Hill, Spencer ani žádný Nero tak jsem jednoduše zpokojen, a to jsem byl původně k tomuhle skeptickej. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Sexy Pistols jsou naprosto výborná pohádka. Krásné prostředí, celkem vtipné dialogy a velice 'zajímavá' dvojice hlavních postav, jejichž herečky jsou vlastně hlavním tahounem filmu. Stačí se posadit, vypnout mozek a kochat se... přírodou, jistěže. A ještě jedna věc - kdyby byl film delší, závěr příběhu zajímavější a takových scén, jako byla ta závěrečná, víc, nebál bych se dát 4*. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od těch dvou bab mnohem více akce a vzrušení, škoda. Každopádně kdo mě nejvíc dostával byl Steve, který mě opravdu svými scénami dokázal rozesmát a tak jsem se na tento snímek dokoukal v pohodě a bez zloby. (( :: hlavně ta scéna kdy se nejdříve cuká když ho svážou k posteli a pak si na něm předvádí jaká z nich umí líbat více (( :: a která je větší krasavice? ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Holčičí mexický western s trochou toho francouzského šarmu? V hlavní roli Penélope Cruz a Salma Hayek? Může být. V tradici Viva Maria a Pistolnic (s kapkou Wild Wild West) se to celé jeví jako vysloveně logický krok. Navíc během turné obě sličné divy nabídly hezký příběh vlastního přátelství, které překračuje kontinenty. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)

Reklama

Reklama