Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Recenze (378)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Pokud nečekáte dalšího Leona, slušně se pobavíte. Na rozdíl od Godzilly tu Reno nepůsobí nijak trapně a celej film je tak nějak po francouzsku vtipnej - i když v japonském stylu. ()

Tuniak DF 

všechny recenze uživatele

Ešte že to je krátke... Niektoré momenty sú vtipné, priam francúzsky nadhľadové (úvodná scnéna s prepadom banky, odpálenie golfovej loptičky do zlodeja). Inak je film len skladačka akčnosti a nevydarených vtipov, ktoré do seba nezapadajú tak, ako sa na francúzsku komédiu patrí. Jean Reno vie zahrať aj lepšie. ()

Cikinko 

všechny recenze uživatele

Objektívne a pekné 3 hviezdy si zaslúži tento akčný film s pekným dejom aj keď slabším prevedením. Taká rodinná pohodovka na oddych. Jean Reno v klasickej úlohe drsňáka v pestrom prostredí. Na konci filmu som mal naozaj chuť na WASABI :) ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Zásadnou slabinou tohto snímku je jeho absolútne nevyváženosť. Skvelá prvá polovička sa v druhej polovici mení na hlúpu a naivnú akčnú hračičku, v ktorej sa stráca humor, nadhľad. Škoda toho, mohol to byť veľmi sympatický snímok. ()

sniperjozef 

všechny recenze uživatele

Skvělá svižná komedie. Od Rena zahráno skvěle. A i přes to, že příběh není žádnej šlágr, tak jsem se moc dobře bavil. Jedna hvězda je taky za Ryoko. Jsem tak trochu ujetej na Asiatky...:-P ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Jean Reno určite patrí k tým hercom, ktorý dokážu zabaviť už len svojou tvárou. Pre mňa navždy ostane v pamäti ako kôň a preto som sa zasmial aj na tomto filme. Bolo to však všetko, pretože nič viac mi tento film nedal. Žiadne napätie, vtip a ani tá akcia nebola uveriteľná. No škoda, aj dobrí herci môžu zakopnúť na zlej roli. No keďže je to francúzske, tak im to možno odpustíme, veď oni za to nemôžu. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Priemerná francúzska komédia o drsnom policajtovi, ktorý sa po 19-tich rokoch dozvie, že ma dcéru. Dej bol dosť jednoduchý, ktorému chýbali poriadne akčné scény. Ale miestami to bolo aj vtipné, hlavné Momo (Muller) mal niekoľko výborných hlášok ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Film s výborným prologem, který zaujme, ale se špatným prostředkem, který odradí. Začátek totiž vypadá na služnou akční - krimi - komedii podívanou v čele s detektivem Renem, který sice zde nehrál nic extra, ale myslím, že mu to pro začátek stačilo. Pak ale děj nabere obrátky do Japonska a z filmu se stane totální hovadina. Mě tak vykolejila, že jsem to už nemohl ani dokoukat. Předvídatelný scénář, plný klišé a nic nepřekvapivýho. Prostě stokrát omletá kaše. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Musím po čase privýšiť hodnotenie o jednu hviezdu, lebo skutočne mi to robí radosť si tento filmový kúsok pozrieť temer každý rok. Jean Reno a "Momo" je úžasná dvojka. ()

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Trochu podceňovaný a opomíjený skvost, který mne pokaždé rozchechtá, až mi tečou slzy. Nemá hluchého místa a protagonisté jsou naprosto k sežrání. Scény v obchoďáku a pojídání wasabi mne pokaždé odrovnají. ( jestli jste si wasabi ještě nenabrali pořádnou porci, nemůže ocenit:-)))))) Jeden z mých top. ()

shade000 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený, že som túto kultovku nemal hodnotenú. Film som videl od jeho vzniku už nespočetne krát a vždy sa na ňom príjemne zabavím. Jean Reno mláti japoncov a do pozadia hrá skvelý soundtrack. Oddychovka pri ktorej netreba rozmýšľať, stačí sa smiať... ()

NewManicK 

všechny recenze uživatele

Zábava na štýl Kuriéra/Transportera, ale osobne by som jej nevytýkal toľko vecí ako ostatné osadenstvo :) ale užil si dobrú a vtipnú akčnú jazdu v podstate bez hluchých miest... Osobne som sa bavil po ceste autobusom z perfektnej dovolenky výborne. Dobrý klinec :D ()

Kenshin 

všechny recenze uživatele

Nijak zásadní film to nebyl. Každopádně si vzpomínám, že jsem se příjemně bavil celých 94 minut... (7/10) ()

Reklama

Reklama