Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Rozhovor 2 - Roxanne McKee

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Rozhovor 2 - Roxanne McKee

Recenze (248)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Takže strejda Pinhead nechal kus sebe ve sběrném dvoře a jal se zavřít do cely ve virginském městečku, kde není obyvatele ani turisty, co by měl IQ nad úrovní nižšího stupně slabomyslnosti? A jeho zdegenerovaní synové, synovci, strýcové, bratranci, tety (fakt nevím) ho mají dostat ven stejně jako vnitřnosti z ukvičených obětí? No ano, pan Vyhřezlé střevo O´Brien chce svou verzi Přepadení 13.okrsku.. Špetička soft porna, trocha ironie, přiměřeně sadistického gore, tucet na místě přešlapujících dialogů a veletucet debility. Declan se po krůčcích devadesátileté stařeny zlepšuje na poli zábavnosti - u sedmičky na něj budu čekat s rezavým srpem a očekáváním dalšího progresu.. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Podľa viacerých hodnotení som čakal nejaký lacný hnus v štýle otrasnej trojky, no na počudovanie som sa nakoniec pri Bloodbathe dosť bavil. Súrodenecké mutantské trio sa tu opäť vyblázni do sýtosti a preukáže svoju neskonalú krutosť, zvrátenosť ale aj krajne morbídny zmysel pre humor, vraždy sú originálne a gore efekty na slušnej úrovni, takže od tohto piateho pokračovania nízkorozpočtovej hororovej série som reálne sotva mohol chcieť viac... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 5 - Bloodbath je este dementnejsi a este ubohejsi nez som ocakaval. Ucast Doug Bradleyho /Hellraiser - legendarny "Pinhead"/ je sice akymsi chabym pokusom o zachranu upadajucej hororovej serie, ale zvysok hercov siel mimo mna. Masakre su na urovni, ale maju len maskovat reziserku neschopnost a scenaristicku bezradnost. A traja kanibali by tuna pomaly zastavili aj US armadu ... tak tu mozem napisat snad len ..... LOL. 5 % ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že pětka přes veškerou svou lacinost, na mě od prvního dílu působí nejsnaživějším dojmem. Vraždy jsou pěkně vynalézavé a konečně většinou nedigitálně dělané. Tleskám především za sekání hřiště a mlácení palicemi. Co naopak chybí je větší množství obnažených hereček-začátečnic :-). Haló, vždyť se to celé točí okolo hudebního festivalu! ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl už asi nic nepřebije. Dost špatné masky, herecké obsazení a příšerný scénář. Tupých hororů už je dost, tak proč točit něco, kde ti policistka dá brokovnici do ruky a běž zabít retardované mutanty. Jasně, úplně prázdné město a dementi zničí vysílač signálu a vyhodí elektřinu, úplně v pohodě. Kazí to dojem prvních dvou dílů. Declane už nic netoč. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)
  • Jedná se o druhý hororový film, ve kterém hraje Doug Bradley a má podtitul "Bloodline". Tím prvním byl Hellraiser IV: Bloodline (1996), v českém názvu Hellraiser 4: Pekelný jezdec (1996). (hladass)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama