Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsme ve Vesmíru sami?.......... Charlie Sheen (Zane Zaminsky) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa" - tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning (1812 - 1889) Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílo zeleným Volkswagenem Beetl z roku 1961. Scéna okolo 41 minuty je perfektní. Skoro dokonalý zločin a celkem ůsměvný pokusu o vraždu. Následná scéna už nikoho nenechá na pochybách, zda jsme ve Vesmíru sami a proč se to jmenuje Invaze. CITÁT - Kdepak ten satelit schováváte?......... Příběh je to povedený, děj se neustále posouvá kupředu, hudba ujde, Charlie Sheen se na tuto roli velmi hodí a je věrohodný. Mimozemšťani jsou také dobří a ve své "domovské" kůži nahánějí strach. CITÁT - Nechcete vidět památky?........ Nemá to sice moc triků, ale to málo, co jich je, je trikově zdařilé. Závěrečná scéna mohla být víc dramatičtější. CITÁT - Když si nevážíte své planety, nemáte právo na ni žít......... ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

NEUVERITELNE SPATNY FILM. Charlie Sheen se do teto role vubec nehodi a scenar je naprosto otresny - za celou stopaz filmu se prakticky nic nestane. Akce zde neni, jen parodii na akci, stejne jako napinavou zapletku. Efekty, resp. falesna pozadi a i na svoji dobu lacine animace jsou mozna jeste k popukani, ale pojeti mimozemstanu a scena kdy emzak spusti ve sve sluji alarm s cervenymi a modrymi majacky je spise az k breku. Tfuj! ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Toto by zasloužilo remake. Triky aby byly na úrovni, vynechat kokotiny, lepšího herce v hlavní roli a bude to na pětihvězdu. Když se přenesu přes směšnou trikovou stránku a ty dějový přešlapy, tak je opravdu největší slabinou zpocenej Charlie s věčně vytřeštěnejma očima. Je totiž spíš komickej než dramatickej. A tohle asi nechtělo být veselohrou. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ufóni sa snažia navodiť meteorologickú katastrofu a pri stojí jediný človek. Herecké obsadenie: Všetku pozornosť na seba prirodzene strháva Charlie Sheen. Dosť to však preháňa vo výrazovom prejave a miestami to môže byť až rušivé. Prevedenie: Na svoju dobu sú efekty celkom dobre zvládnuté (až na to vylamovanie nôh). Mexiko je tiež veľmi pôsobivá destinácia a finálny fight na satelite stojí tiež za to. Pocity: Dobre sa na film pozerá a akcia svižne odsýpa. Do polovice filmu sa vo vzduchu nieslo aj nijaké to tajomno, že kto za všetkým stojí. Keď táto bublina praskla tak sme sa mohli spoľahnúť už iba na akciu ktorej nebolo málo. Pridaná hodnota: Film si nesie mnoho filmárskych nedostatkov 90. rokov. Pár nelogických prepojení a dosť zlé obsadenie. Ale vo finále sa na to dá dobre pozerať a počas celej stopáže sa človek nenudí. O to tu asi aj ide. 69% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nápad je to rozhodne dobrý, tak trochu upomínajúci na slávne invazívne obdobie 50-rokov, v podstate bez akcie, pretože mimozemšťania to majú premyslené a nepotrebujú bombardovať veľkomestá. Veď v čom by to potom žili, že. Lenže sme v deväťdiesatkovom béčku a podľa toho to aj vyzerá, od príšerných Sheenových slnečných okuliarov, nudné pasáže v Mexiku až po návštevu mimozemskej základne s wtf trikmi. Je to teda ambiciózne sci-fi, ktoré sa stalo nechtiac guilty pleasure, čo je dosť zvláštna kombinácia. Vlastne čím bude tento film starší, tým bude väčšia zábava ho sledovať. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)
  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)

Reklama

Reklama