Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl ztratil i to malé kouzlo, které měl první díl. Smát se bohužel budete asi jen při závěrečných titulcích, Garfield 2 totiž vtipný není. Inspirovaný příběhem princ a chuďas se oranžový kocour vymění za stejně vypadajícího prince v jednom anglickém hrabství. Příběh je skutečně k pláči a já jsem jenom rád, že jsem za toto pokračování neutratil peníze za kino. Celý film zachraňuje pár fórků a halvně krásná Jennifer Love Hewitt, na které jsem mohl znovu oči nechat :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že toto pokračování mi přišlo o něco lepší, než jednička. Jen s Garfieldem mám stále stejný problém - vůbec není povahově takový, jak si ho představuju. A tak je spíše otravný, ale jiným způsobem, než by podle mě měl být. Naštěstí téměř úplně odpadla dějová linka kolem jeho páníčka, protože Breckin Meyer a Jennifer Love Hewitt opravdu nepředstavují nic extra. Naopak Odie je skvělý, ale nedostal tolik prostoru. Snad se třetí pokračování už konat nebude. ()

Reklama

Arius 

všechny recenze uživatele

Ohromna sranda, to predovsetkym priblizne tak na tri. Tak preco som ich nedal? Nemozem, sranda nie je vsetko a v tomto pripade sa rezia spoliehala na svojho jedinecneho kocura. Co sa vsak tyka ostatnych faktorov ako napriklad herci, ty boli uplne mimo a taktiez i mnoho dalsich protigarfieldovi hrajucich argumentov. To ja jednoducho nemozem, aj ked tej srandy bolo za dost. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Neviem čím to bolo, ale bavil som sa dobre. Možno keby som sa na to pozrel ešte raz, už by sa tak nestalo, ale napoprvé to ušlo. Určite prospel aj zvyk z jednotky, štýl nám už bol známi, a tým pádom ma to už len tiahlo sebou. To množsto zvierat určite pomohlo, vtipy sa mohli vyrábať na bežiacom páse. Bol som celkom spokojný. ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

uz jednotka bola riadna shitovka, ale stupidita americkych tvorcov je neuveritelna (videli, ze prvy film zarobil velke peniaze, hoci bol shit, tak si povedali, ze ludia su predsa priblbli a na dvojku pojdu s este vacsom pocte). velmi ma tesi, ze tento film, nevhodny dokonca aj do tv a mozno trosku zabavny pre 3-rocne deti, hnusne prepadol. ved ked cely film je len poskladany z trapnych gagov, nejekeho kvazi stastneho konca a nie velmi podarene naanimovaneho garfielda/princa, nemozeme velmi ocakavat plnohodnotnu zabavku... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)
  • Tvůrci zachovali kontinuitu a stejně tak jako v prvním dílu je počítačem animovaný jen Garfield, nyní ještě se svým dvojníkem. Zatímco obě kočky vytvářel tým 30 animátorů, ostatní zvířata jsou živá a staralo se o ně jen několik trenérů. (imro)
  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama