Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (209)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dva naprosto stejní digitální kocouři, spousta trikově upravovaného zvířectva, chvíli nic a pak někde normální herci. A z nich má největší prostor Billy Connolly jako poněkud neschopný a nevýrazný padouch. Ono je to tak lepší, protože pasáže, ve kterých se vyskytuje více lidí, nemají takový spád, ani nejsou moc vtipné. Průměrný rodinný film, u kterého se budou nejlépe bavit děti, ale celkově to rozhodně není horší než jednička. ()

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že jsem tohle dílko neviděl. Jak tak sleduju ani jsem o nic nepřišel, co? Ale můj bráška přijde z kina a říká : "Štěpo, ( to jsem já ) sem byl na Garfieldovi a bylo to uplně drsný. Prostě krutý, a bum, bžum, bác, klep, nalhgal + všelijaké další citoslovce a řekl jsem si: Tak to přece jenom ohodnotím, protože tohle bylo strašný a věřím, že bráška spoustu scén a citoslovců vynechal... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad tvurci nemohli myslet vazne, tohle bylo neco otresnyho. Pribeh je klasicky tema zameny, coz obcas staci a mozna, ze by to stacilo i tady, kdyby mel Garfield porad slusny hlasky, coz nema, jenze tvurci sem narvali asi tak miliardu zvirat a to fakt delat nemeli. Deticky mozna budou slintat a ukazovat na pobihajici kravy a kachny, ale pro me to bylo neco otresnyho. A Billy Connolly si tohle fakt nezaslouzil, jeho uloha ve filmu je bud honit Garfielda nebo utikat pred zviratama. Proste trapna krec, pri ktery jsem se ani jednou nezasmal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, osobne nemám veľmi rád námet tohto typu. Zámena. Nie preto, že by nebol zábavný a žeby neponúkal množstvo gagov a humorných situácií s tým súvisiacich, ale preto, lebo som stále na ihlách a odvádza ma to od celkového pôžitku s filmu. Je to z mojej strany čudesné, ale tak to je. Každopádne film ma pobavil, má jednu dve zapamätania hodné hlášky a celkovo sa chytá na diel prvý. A to stačí. ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)
  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)
  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama