Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Romano (Starosti starosty) a Kevin James (Hitch: Lék pro moderního muže) jak je ještě neznáte. Nadělí vám pytel smíchu jako dva cesťáci v opravdové krizi, kteří dostali druhou šanci. Buď uzavřou obchod nebo dostanou vyhazov. Skvělý obchodní plán skončí mezi hromadami masa, bezohlednými zabijáky a žhavými svůdnicemi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

jendajan 

všechny recenze uživatele

Asi 2x jsem u toho usnul :-). Zajimave tema, ale celkem dost nudny dej.... dal bych max 50% a to jen proto, ze 40 dnu vyzrale hovezi asi bude fakt dobry ☺. Sice bych na podobnou " komedii" znovu koukat nechtel, ale mozna si takove maso taky zkusite objednat 😃, nasel jsem ho na biomasicko.cz, tak uvidime jestli ten Rib eye steak bude vypadat aspon trochu jako v tom filmu - holt dva palce vysokej steak je dva palce vysokej, kolik to vlastne je cm? ☺ ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých filmov, ktoré pozeráte čakajúc a dúfajúc, že ​​sa to zlepší. A dobrá správa je, že sa zlepšuje. Film bol prvých 35 minút pomalý; a potom je film zrýchly a stane sa napínavý, šikovný a zábavný. Nevynechávajte však pomalú časť, inak sa stratíte v poslednej polovici filmu. Herci vynikajúcimi výkonmi kompenzujú nevýraznú dejovú líniu. 6/10 ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takovej normální, ničím úchvatný příbeh dvou prodejců hovězího masa a mrazáků, kteří choděj po domech a nabízí lidem své výrobky. O tom jak mají smůlu, že vždy těsně před podpisem smlouvy se něco stane, .... a takhle to jde až do konce příběhu, kdy se snaží ulovit tu největší rybu jakou kdy mohli ulovit. Podle mě nikoho tento příběh neurazí, nedá se od toho očekávat hodně ani od toho nic velkého nečekejte a budete se normálně bavit u popcornu doma těsně před usnutím (( :: ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začněme základními fakty o třech klíčových personách této situační komedie. 1) režie - Jason Ensler: Jeho praxe se před i po natočení Grilledu skládá pouze z televizních příležitostí. 2) hlavní postava - Ray Romano: Ačkoliv ústřední aktér úspěšného komediálního seriálu jeho filmové role se dají nazvat nicotnými. 3) hlavní role Kevin James: Platí to samé jako pro jeho kolegu. Dejte si do kupy tyto tři informace a dostanete téměř přesný obraz celého filmu, který rozhodně není špatný, ale působí tak trochu jako „Výprodej“. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice slabá komedie o podomních prodejcích nabízející hovězí maso a mrazáky. Hodně se tu tlačí na pylu, jen aby bylo něco srandovního, ale ono se pořád není čemu smát. Spíše to zavání zoufalstvím pobavit za každou cenu. Neustálé přemlouvání k výhodné koupi po chvíli začne nudit. Nepomůže tomu ani setkání s gangstery. Scénář je zkrátka nedotažený, a velice slabý. A přitom je to téma, ze kterého by se dalo vytlačit docela hodně. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama