Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh Patnáct milionů meritů se odehrává v sarkastické verzi naší budoucí reality. Společnost existuje jako parazit, buňky představují pokoje, přičemž zdi jsou tvořeny obřími televizními obrazovkami. Masy se poté vrhnou na bezcílné a nesmyslné šlapání na rotopedu a sledujeme mizerné programy v televizi. Čím víc šlapete, tím víc výhod dostanete. V této bezútěšné existenci dochází Blinkovi postupně trpělivost se vším v jeho životě. Nicméně setkání s nováčkem Abi mu dodá nový smysl života. Objeví se totiž příležitost uniknout každodenní dřině skrze jediný zbývající cíl v životě ... aktivní účasti v reality show. (HBO Europe)

(více)

Recenze (147)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak málo stačilo k dokonalosti. Do půlky taková příjemná romance z lehce dystopického prostředí, posléze opět těžké, zoufalé a depresivní. Dostal jsem víc, než jsem čekal, i když bych se původně rád dozvěděl víc o fungování onoho světa. A celkově jsem tento díl neprožíval do morku kostí, jako předešlý. Ale i tak, nejsem ani trochu zklamán, námět se mi ohromně líbil a při sledování jsem se musel uchýlit k mnoha nepěkným slovům vyjadřujícím můj údiv. Hodina utekla jako voda a já se už teď těším, co bude příště. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme druhý díl Black Mirror a já zjišťuji, že je každý díl o něčem jiném. Ale vlastně mi to vůbec nevadí, protože si můžu pouštět jakoukoli epizodu aniž bych byl závislý na té předchozí. Teď už k této. Velice dobře zahraná satirická komedie s malou lovestory. Virtuální svět je vytvořen velice propracovaně tak, abychom se na nic neptali a servíruje nám jen to důležité. Tím nám zaručuje rychlé tempo, které se mi líbilo a pořád bylo na co koukat. ()

Reklama

Baštipán 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A všechno, co vy tady nahoře vidíte, nejsou lidi, nevidíte tady lidi, ale jenom materiál. A čím je ten matroš falešnější, tím víc se vám líbí, protože falešnej matroš je jediný, co ještě funguje. Je to všechno, co sneseme. Ve skutečnosti ne všechno. Opravdová bolest, reálná krutost, to vydržíme." Rozhodně jsem se nenudil a tohle patří rozhodně k tomu nejlepšímu, co jsem za posledních pár měsíců viděl ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě slabší epizoda než první. Téma sice bylo celkem silné, ale zpracování mě tak nedostalo. Opět vyhnáno do absurdity, aby bylo zcela jasné, oč běží. Ale nebavilo mě to tak, nebylo to tak vtahující a drásající. Tím nechci říci, že to byla epizoda špatná. Opět krásně nastavuje zrcadlo dnešní společnost a není to extra pěkný pohled. Ale prostě to nebylo tak řekněme depresivně zpracováno. Ale plní to to, co má. Je dobré to vidět. Howgh! ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Lehký spoiler: Divil bych se, kdyby většina diváku nechtěla, aby s tím střepem vlítnul na porotu a podřezal jim ty prohnilý krky. Ovšem čemu by tím pomohl. Jak to tak většinou bývá, lidský jedinec si vybere pohodlnou cestu a nemusí obětovat vlastní život. No sem tam lidi ten pud sebezáchovy ztratí a už je jim všechno jedno. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (16)

  • Zbraň v čase 27:00 je pistole mod. CZ 75, vyrobená v Československu. (Sremac)
  • Porotcovia sa tu volajú Hope (Rupert Everett), Charity (Julia Davis) a Wraith (Ashley Thomas), čo využíva citát z Biblie (1. Korinťanom 13:13) - "A tak teraz ostáva viera, nádej, láska, tieto tri; no najväčšia z nich je láska." (Arsenal83)
  • Pieseň, ktorú Abi Khan (Jessica Brown Findlay) spieva, je „Anyone Who Knows What Love Is (Will Understand)“, ktorú nahrala Irma Thomas v roku 1964. (Arsenal83)

Reklama

Reklama