foto

Julia Davis

  • nar. 1966
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brakes
2013 Uncle Wormsley's Christmas (TV film)
2010 Cemetery Junction
Come on Eileen
Čtyři lvi
Lizzie and Sarah (TV film)
2007 Vyznání Anny Elliotové (TV film)
2006 Fear of Fanny (TV film)
Na počátku jsme si rovni (TV film)
Svatby jako řemen
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2004 AD/BC: A Rock Opera (TV film)
Sex Lives of the Potato Men
Soumrak mrtvých
2003 Hello, Friend
Láska nebeská
2002 Ella a její matky (TV film)
Wilbur se chce zabít
2001 Válka policajtů
1999 Coming Soon (TV film)
1998 Steve Coogan: The Man Who Thinks He's It

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Crazy Diamond (E04)
2016 Camping (TV seriál)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
The Understudy (S01E05)
2013 It's Kevin (TV seriál)
Psychobitches (TV seriál)
2012 Bad Sugar (TV seriál)
Hunderby (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
2010 Chekhov Comedy Shorts (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
I Am Not an Animal (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
Nighty Night (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
2002 I'm Alan Partridge (TV seriál)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
2000 Human Remains (TV seriál)
Jam (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
Velkovlak (TV seriál)

Dokumentární

2009 Steve Coogan: The Inside Story (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Lizzie and Sarah (TV film)

TV seriály

2016 Camping (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Lizzie and Sarah (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Camping (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace