Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

genetique 

všechny recenze uživatele

Dá sa zasmiať. Ale treba na to odpustiť veľa naivity, aby ste si pripustili, že niečo z týchto somarín je naozaj vtipné. Pomocný živý hraný zverinec bol tiež náramne cool, takže tentokrát to pot tejto stránke nik neprepískol. Žiadne úchylačiny ako som čakal. Takže vlastne blbosť, po ktorej by, keby tam nebol Allen, ani chlpatý pes neštekol. 50%. ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Jako na rodinnou komedii jsme se na tento film dívali celá rodina. A dlužno říci, že jediná se bavila má devítiletá dcera. Z toho jsem pochopil, že nejsem cílovou skupinou tohoto dílka. Ale tak úplně bych jej nezatracoval. Má i jisté myšlenky (pravda polopaticky podané), které jsou svým způsobem výchovné. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná americká komedie, která ničím nevybočuje, ale ani neumí pořádně zaujmout. Nesmíse to brát vůbec vážně. Celá ta zápletka je hodně ujetá. Mutace lidí a zvířat tu jedou jako na běžícím pásu. Ale bylo tu několik opravdu srandovních okamžiků, kdy jsem div neprskala smíchy. Tim Allen snažící se napodobit chování psa prostě pobavil. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Otrepany klise kam se jen podivate. Otec zanedbavajice svoji rodinu si az jako pes uvedomi(kdyz pochopitelne jako pes slysi co by tata neslysel) jak svoji rodinu zanedbaval. A nakonec se polepsi a vse stastne zkonci. Jako film predstavujic jeden z hlavnich artiklu novodobeho umeni, je tento snimek nekde na dne, jako rodinna osvezujici komedie je to podprumerny. Nebyt skveleho Roberta Downeyho Jr. tak by mi tento film vesel do hlavy jednim uchem a druhym razem utekl pryc. Takhle je tam alespon malinka nadeje ze si na tento film nekdy za par let vubec vzpomenu. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava pro děti!! Tak by sedal charakterizovat Chundelatý pes!! Tim Allen se snaží a přinejmenším psí běh je udělán velice dobře (chvála trikařům)!! Já jsem se po většinu času nudil:(..těch pár dobrých scén nemůže zachránit celkovou plochost filmu zaměřenou pouze na nejmenší publikum, doufám že to byl záměr, protože tohle podsouvat dospělému divákovi je sebevražda!!..normálně bych napsal PG-13 a níže, zbytek má vstup zakázán!!..40%!! Jednou větou: Robert D.Jr. jako záporák v téhle taškařici.....to musíte vidět:)!! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Pro herečku Jane Curtin je Chundelatý pes prvním hraným filmem od komerčního propadu Šišounů v New Yorku (r. Steve Barron, 1993). (imro)
  • I když se snímek prezentuje jako remake stejnojmenné černobílé disneyovky z roku 1959 (r. Charles Barton), blíže má k jejímu sequelu The Shaggy D.A. (r. Robert Stevenson, 1976). Zatímco v prvním snímku je hlavním hrdinou chlapec, který se proměnil v psa, v pokračování je z něj už dospělý muž se stejným problémem. Kromě toho vzniklo několik dalších, převážně televizních snímků se stejným námětem. (imro)
  • Původní námět filmu pochází z knihy maďarského spisovatele Felixe Saltena, který má na kontě také literární předlohu ke klasické disneyovce Bambi (r. David Hand, 1942). (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno