Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Účel to splnilo, zasmál jsem se více než jednou, i když teda po dlouhé době po začátku filmu. Komedie, která nepřináší velké poselství ( byť jen to, že většina se jednou stala buď těmi co šikanují, nebo mezi šikanovanýma a že se člověk mění a někdy by to chtěl vrátit a zachovat se jinak ), a je jen formou k pobavení a strávení hezkého příjemného poledne. Zbytečně to neprodlužuje, i stadion se staví pouhý den a to je jen dobře. ()

alpeew 

všechny recenze uživatele

Pokud je baseball vaším oblíbeným sportem, možná si tento marný pokus o komedii ze sportovního prostředí aspoň trochu užijete, avšak jestliže ani zhola netušíte o co ve hře s pálkou a bílým balónkem kráčí, ani zaboha nepřijdete na to, proč byla tato veskrze nevtipná a fekální „komedie“ vůbec natočena. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie z dílny mých oblíbených Happy Madison. Dobře jsem se pobavil, k čemu přispěla i celá řada pestrých postaviček. Hlášky Jona Hedera jsou někdy boží, Jon Lovitz je looserským ztělesněním úspěchu a Terry Crews má perfektní vlasy :). Potěší také celá řada narážek, třeba na Extreme Makeover: Home Edition nebo nenápadná audiovizuální narážka na Koyaanisqatsi. P.S. Amaury Nolasco jako dominikánský bejsbolový hráč, který si rád vypije je geniální a taky je to narážka na rozpustilý život profi sportovců. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdyby si tento film udržel po celou svou stopáž styl z prvních 2/3 filmu,šlo by o skutečně povedený komediální nářez,se sem tam sice trapnou vsuvkou,ale většinou s fakt zábavnými postavami a mnoha výbornými scénami.Poslední třetina ovšem spadla(opět ta choroba!) do totální moralizační sračičky,ve které se všechno předešlé povedené utopilo.Rob Schneider zde překvapivě nebyl zdaleka za největšího pitomce jako obvykle a docela mu to sedlo,Jon Lovitz opět neskutečně hlásil a ostatní slušně přihazovali,tedy až na mnou nenáviděného Jona Hedera,to je fakt antiherec a pitomec v jednom.Humor se zde nese tu v docela brutálním hávu,tu autoři využili opravdu skvělého nápadu na vtip,sem tam i nějaký ten fekální gag a ikdyž to celé bylo vlastně dějově strašná ubohost,mělo to správný zábavný nenudící šmrnc.Jak jsem se ale zmiňoval,závětr filmu se změnil v obehranou písničku: "vždyť se vlastně máme všichni rádi,obejmeme se a budeme se mít až do smrti rádi!" a vše zábavné bylo fuč.A je to velká škoda,protože to jinak fakt vtipné bylo.P.S.neplatí pro klub náročného diváka :)! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Filmařská jelita stojí za filmem o baseballových jelitech. Žánr komedie to není, protože komedie by měla obsahovat vtipné situace, většina vtipu je typu: - jelito dloubající se v nose; - jelito prdí druhému do tváře; - jelito dostává různými předměty do horních partií mezinoží; - jelito upouštějící pálku; - jelito bojící se Slunce; - jelito tahající za bradavky (chlapa! fuj!); - jelito pojídající brouka rozmáčklého na míčku; - jelito zvracející druhému do tváře; atd. atd. Je tohle vtipné? Možná pro pravidelné diváky Neváhej a toč! možná. Film o tlupě retardovaných jelit z ústavu pro nedomrlé by natočil každý druhý člen Ústavu sociální péče (nic proti nim). Nakonec nejlepší byl "12letý" černoch se svérázným rodným listem. PS: Žeby krásné ženy ulítávaly na takových jelitech v přiblblých parukách?? To někdy vyzkouším :) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama