Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Duganovi "Zahřívači lavičky" ukážou Schneidera tentokrát v překvapivě neretardované poloze, což ovšem plně dokážou vynahradit jeho kolegové. Baseballový humor nápaditý, Amaury Nolasco jako dominikánský player se zálibou v tequille taky OK, ale to laciné prdění do obličejů, kroucení bradavek a vytahování spoďárů sráží film do sklepení lacinosti. Škoda, mohla to být jinak docela dobrá rodinná komedie s J.Lovitzem, filantropem loserů v Batmobilu. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie z dílny mých oblíbených Happy Madison. Dobře jsem se pobavil, k čemu přispěla i celá řada pestrých postaviček. Hlášky Jona Hedera jsou někdy boží, Jon Lovitz je looserským ztělesněním úspěchu a Terry Crews má perfektní vlasy :). Potěší také celá řada narážek, třeba na Extreme Makeover: Home Edition nebo nenápadná audiovizuální narážka na Koyaanisqatsi. P.S. Amaury Nolasco jako dominikánský bejsbolový hráč, který si rád vypije je geniální a taky je to narážka na rozpustilý život profi sportovců. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Další podprůměrná komedie z produkce Adama Sandlera, která vás pobaví svými třemi skvěle napsanými vtipy, ale zbytek je jen trapná snaha o legraci. Občas mi to přišlo jako opravdová blbost plná trapných a nezábavných vtipů. Na druhou stranu bylo hezké vidět Roba Schneidera v trochu vážnější roli než jak ho známe. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To som len tak naslepo pozeral telku a začalo sa akurát toto. Najprv som myslel že to bude úplná chujovina a chystal som sa prepnúť na iný kanál, ale potom som zbadal Roba Schneidera a dal som tomu šancu. Schneidera síce veľké percento populácie nenávidí, ale ja som mal pre neho vždy tak nejak slabosť. No a bavil som sa aj teraz. Samozrejme že je to plné fekálneho humoru a už tradične si robí vtipy z postihnutých ľudí ( tu hlavne jačiaci agorafobik s hračkárskym mečom ). Prdenie do ksichtu, grcanie, prskanie, krútenie bradaviek, jedenie šušňov a podobné chuťovky. Celkovo riadne bláznive, uletené, dosť drsné a hlavne narvané vtipmi, ako napr. slopajúci chlap čo tvrdí že má 12 rokov a dokazuje to "rodným listom" na ktorom je jeho fotka a veľký zelenou pastelkou nakreslený nápis "mám 12 rokov" ( a rozhodca to uzná pretože je k nemu pribalená aj pekná bankovka ). Navyše hlášok ( riadne ostrých ) je tu plná riť. No - páčilo sa mi to. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je vám divné, že dávám jen jednu komedii a dokonce i když tam hraje Rob. Ale tahle komedie je fakt špatná. Je to spíš trapné, než zábavné. Opravdu mě ten film zklamal. Ani to nemá žádnou myšlenku, i když "šikanované" děti je velké téma. A nakonec to dobře dopadne, dokonce líp, než by kdo čekal. SPOILER: v poslední minutě filmu dostanou všichni, co si přáli!!! Hurá! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)
  • Po první hře jde David Spade s dalšími dvěma herci a na nose má sluneční brýle. Je to jediná scéna, kde má Richie brýle, protože režisér zakázal, aby je postavy nosily. Nicméně zde je David Spade zapomněl sundat, když se vrátil ze zákulisí a režisér usoudil, že scéna byla tak dobrá, že se nebude obtěžovat s tím, aby ji točil znovu. (HappySmile)

Reklama

Reklama