Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Ach, můj bože! To není žádné guilty pleasure, to je jenom setsakra guilty. Předvídatelný fekálně-sexuální humor se zcela infantilním nádechem způsobuje, že film vlastně nemá cílovou skupinu. Některým vtípkům by se možná předškolní děti smály, ale neustálé sexuální narážky a situace posouvají tento film směrem k dospělým. A ty se snad opravdu smát nemohou. I když skleniček pár a pár tahů z trávy... ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Všude kde jsou Wayansovi je neskutečná sranda. Někdo to rád blond je naprostá klasika, kterou miluji a vždy se směju na celé kolo, tohle byla úžasná náhrada. Polovina herců hrála i v někdo to rád blond a jde vidět, že jsou skvělá parta, která dohromady funguje i v jiných filmech. Natáčení je muselo evidentně bavit. Opravdu velmi dobrá komedie, nebylo tolik míst, kde bych se smála, ale když už byl nějaký vtip, tak jsem se smála na celé kolo. ()

Reklama

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

To je tak hloupý film, že se mi ani věřit nechce, že mu dávám tolik hvězdiček. Bohužel (bohudík) se za dementní slupkou Pidihajzlíka skrývalo i pár těch lepších vtípků a naprosto dokonalý závěr (čímž nemyslím sentimentální "loučení se", ale až scénku v titulkách). Každopádně mi to jednou stačilo a na podruhé bych tenhle film asi musela vypnout okamžitě - kdybych se nechtěla k smrti nudit. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Komu přišlo bizarní první kolo prezidentských voleb, ve kterém spolu soupeřili Žid, Rakušan, Kůrovec, Avatar, jedna kráva, čtyři průměrní Češi a málem i Japonec, ten by si měl pustit Pidihajzla. Zakrslý černoch tam totiž hraje batole, které neustále někoho mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí a prdí, až jsem z toho všeho zblbnul a nabyl přesvědčení, že kdyby mi na dveře zaťukala rozkošná Kerry Washington, nejspíš bych ji nakopal do koulí a poprděl. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sice opravdu nemusím, ale už se tak nějak stalo, že jsem se připletl k jeho sledování. A co pro mě bylo překvapující - přežil jsem to a občas se i bavil. Humor téhle komedie nepatří zrovna k tomu nejinteligentnějšímu (však také zhruba každých pět minut někdo dostane něčím do koulí), ale objevily se zde i dobré momenty, u kterých jsem se chtě nechtě musel smát. Dávám sice jen dvě hvězdičky, ale pro tento druh filmu je to ode mě velice kladné hodnocení. Já se u toho bavil. Stydím se za sebe. Občas si asi člověk musí trochu vypláchnout hlavu podobnou hovadinou... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)
  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)

Reklama

Reklama