Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pozrite sa už len na minutáž. Tu chcel niekto podať blud, do epických rozmerov a dať mu aj psychologický podtext ( až mi ti pripomenulo scénu, návratu Slya v CLIFFHANGEROVI do miestnych lovíšť - ty za to nemôžeš, f@ck). To že sladká Rita, nieje len obyčajný buldo(g)zér, sa dozvieme po nekonečných minútach a snímok, tým pádom zmení polohu, žáner a kvality. Existuje mnoho sexuálnych polôh hororového žánru, tento film mi príde ako milovanie sa panny a panica vydávajúceho sa za skúseného predátora. Každý z nich z toho výjde zo sklamaním ( samozrejme každý to svoje predstiera ). ()

Anopheles89 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jde o naprostou kupu hoven. Ale tu a tam se v ní najde kousek zeleniny s vitamínem (nechtěně vtipné scény). Při projekci s partou kamarádů a nějakou tou promilí v oběhu to jde přežít a občas se člověk i zasměje, což u mnoha podobných veleděl nelze. Proto alespoň jedna hvězdička útěchy a skromné přání, ať je to páně režisérův poslední zářez. ()

Reklama

Mayers odpad!

všechny recenze uživatele

"Pojď a vem si mě ty padesátitunová mrcho"...k tomuhle shitu píšu komentář jenom proto, že mnoho horších "filmů" neexistuje. Týpek, co hrál hlavní roli, je stoprocentně zedník, co šel náhodou kolem a efekty někdo dělal asi v malování (?!) Sv Bell je možná nejhorší "hororovej" režisér všech dob. Aspoň je tam jedna fakt vtipná scéna (závěrečný souboj s bagrem). Škoda že nenatočil třeba vraždící koloběžku :)))) to aspoň nezní až tak debilně. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bell je divnej člověk, nejenom že vypadá jak ZZTopák, a nejenže jeho vyjadřovací způsoby jsou šílené(youtube), ale jeho filmy jsou... směšné. Ale ne tím způsobem že se člověk aspoň baví nad stupiditou, ale nad tím "Co to kurva je" Crawler mohl být aspoň zábavný(kdopak by se bál u filmu kde vraždí buldozer), ale on po půlhodině i dokonale nudí. Nebudu tu psát jak herci byly strašní a efekty debilní. Ale Bell prostě neumí točit. Viděl jsem 3 jeho filmy a všechny si ode mě odnesly 2* a nebude tomu ani jinak. Bohužel. ()

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Asi 2 roky se mi to tu válelo. Původně jsem měl v záměru se ožrat jako prase a pak to zkouknout. K tomu jsem se ale nedostal, tak jsem včera sesbíral všechnu odvahu a dal to za střízliva. No co dodat, jsem sakra rád že to mám za sebou a jelikož to má 13%, neumím si představit že existuje ještě něco horšího...Jo a ty "akční" záběry na budík, na kterém je pořád nula a na nehýbající se páky a pedály budu mít v hlavě asi hodně dlouho! ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama