Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tomu seriálu bych dal i plnej počet, kdybych auta z celýho srdce nesnášel. A tak je tu trošku problém. Největší problém je hlavně v tom, že se už přes půl roku (psaním dnešního komentáře to je půl roku...bůhví kam až to zajde) seru se zkouškou Základy automobilové techniky. I když o autech vim hovno, neznamená to, že by mě nemohli zajímat i když tady asi kopu věcí nepochopím. Teď už teda pochopím, ale stejnak mi je to k hovnu, protože tu posranou zkoušku furt nemám. Takže co mě čeká do budoucna? Možná další sledování kulervoucích dílů, kde není ani potřeba chápat kdejaký informace o autech, protože co v něm ukážou většinou mluví samo za sebe. Každopádně by to mělo bejt samozřejmostí a to byl pro mě ze začátku dost problém. Časem jsem se ale dostal do stavu, kdy už docela něco vim, takže doufám, že ještě později se ze mě stane profík a já se v některém z těch fantastických kár sám povozím. No asi těžko, ale bylo by to hezký, ne? (8/10) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct ke kultovnímu tv pořadu o autech, který zná úplně každý? Top Gear je neuvěřitelná klasika, která spolu snoubí humor, známé osobnosti a samozřejmě auta. Trojice Clarkson, Hammond a May je výborné moderátorské trio, které se neustále špičkuje a jejich hlášky jsou vskutku nezapomenutelné. Tenhle pořad si paradoxně užijou i tací co neznají pojmy jako objem válce, nebo počet koní. Pořad je totiž udělaný tak, že kromě recenzování největších bouráků, se věnuje i výmýšlení největších kravin a soutěží. Jako vyrobit bondovské auto, pojízdný karavan, a nebo, se učit jezdit s návěsem. Zkrátka a dobře soutěže, hosti, automobilový okruh, auto za rozumnou cenu a hlavně trio, které nestárne. Do hodnocení započítám všechny řady seriálu, co jsem viděl a klidně i 50 let s Bondovskými auty. Díl, který mě jako fanouškovi Bonda udělal ohromnou radost. Zaručeně nejlepší pořad o autech a nejzábavnější Tv pořad vůbec. Na TG se vždy rád podívám. (90 %) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách britská záležtost se skvělým britským humorem, kterej já prostě můžu. Asi bych měl důrazně upozornit, že nejsem fandou do aut a neměl bych být tudíž cílovou skupinou pro kterou je tento seriál vyráběn. Přesto si s gustem každý díl vychutnám. Jeremy, James, Richard a samozřejmě Stig... tahle parta mně baví a je jedno zda testují nová Porsche, nebo na samohybech vlastní konstrukce přejíždějí Thajsko. Top Gear je bomba a s touto bombou se s vámi loučím ... * * * * * ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Namachrovaní šoumeni se hecují, jako by byli pány světa a měli vše pod kontrolou. Obyčejný člověk má úplně jiné starosti; jemu stačí, když ho doveze zrezivělý favorit, kam potřebuje. Samozřejmě, pokud je zdráv, má práci a rodinu v pořádku. Neznamená to, že těm šoumenům nebo jiným bohatým majitelům závidím, naopak. Testovat auta, aniž bych měl smysl toho, proč a kam jedu, jenom z hecu - to musí být strašná nuda. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • James May vlastní mnoho vozů, především má ale slabost pro luxusní limuzíny značek Rolls-Royce nebo Bentley. (Mr.Hudson)
  • V jednu chvíli byl James May rychlostním rekordmanem. S Bugatti Veyron SS jel 417 km/h. Rekord o pár chvil později překonal testovací jezdec Bugatti Pierre-Henri Raphanel. (jirijost)
  • V 8. dílu 12. série v čase 39:22 kamery BBC zaznamenaly UFO. Na horizontu je vidět rychle se pohybujcí objekt neznámého tvaru, který se následně ztrácí za horami. Vyskytla se řada teorií od neidentifikovatelného létajícího předmětu až po tu, ve které se tvrdí, že záběr je podvod a objekt byl přidán samotnými tvůrci pořadu. [Zdroj: ProProto.cz] (ČSFD)

Reklama

Reklama