Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Nezaujímajú ma novinky z motorizmu. Nemám slabosť pre silné motory. Auto beriem čiste vecne a prakticky. Ako dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear" nijak zvlásť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma trio podivných moderátorov (Clarkson, May, Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť. ** ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

828. hodnocený film: Kdeže Autosalon nebo Autostyl. Dokonce ani "čétéčkový" Auto moto revue nesahá "Top Gear" ani po kotníky. Nesmírně inteligentní humor od pánů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Vynikající hlášky, super testy, skvělé novinky a také jízda v levném autě. 5* a jsem přesvědčenej, že tohle je ten nej pořad o autech všech dob. 5* ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Auta miluju už odmalička (rozpoznávat loga jednotlivých značek jsem uměla dřív než číst), ale vždycky byla jen "na koukání", kvůli starosti o bezpečnost mé osoby i všeho živého a neživého, co bych eventuálně mohla "potkat" na svých čtyřkolových cestách. Leč při sledování humorných chlapců z Topgýru (Richard - ňuňu, které by mi při ploužáku dosahovalo přesně.. tam kam má :Þ ), jejich veselých eskapád a hlavně toho, jak si to všechno tak pěkně užívají, mám čím dál tím větší chuť uvázat si oprátku z brzdového lanka kolem krku a vyrazit na tratě s neomezenou rychlostí... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsou auta v mém pomyslném žebříčku hodnot ani v první desítce, tak tento pořad mám moc rád. Moderátoři jsou naprosto perfektní. Srší anglickým humorem do všech stran. Jsem si jistý, že se nabaží jak lajk, tak i velký automobilový znalec. Pravidelným divákem nejsem, ale kdykoli na pořad v televizi narazím, tak je absolutně vyloučené, že bych přepnul kanál. Prezentována jsou převážně auta, která jsou pro běžného smrtelníka z kategorie nekoupitelných, ale věříte, že mi to vůbec nevadí? Pěkné 4*. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Podľa niektorých zdrojov má byť Africkým bratrancom Stiga (Botswanský špeciál) pilot F1 Lewis Hamilton. Podľa týchto zdrojov sa zhoduje štýl jazdy. (kukadlo123)
  • Při natáčení v USA si Richard Hammond vybral na závodění auto Dodge Challenger. Společnost General Motors ale odmítla Top Gearu automobil zapůjčit s důvodem, že jejich auta v pořadu jen kritizují. Richard se proto rozhodl, že si auto pořídí na vlastní náklady. (šerminator)
  • Čtyři základní pilíře současné show vymyslel Clarkson na obědě s producentem a dlouholetým přítelem Andy Clarksonem. Jsou následující: 1) Bude obsahovat krátké a rychlé zprávy, aby se dala odbýt "důležitá, ale nudná auta" 2) Bude se točit před publikem v hangáru 3) Pořad budou uvádět pouze muži 4) "Bude to nevyvážená show. Nechceme tam žádného profesora, který bude mluvit o dopadech automobilismu na ekologii". (Ruuzha)

Reklama

Reklama