Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (168)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Belmondo na plné obrátky, někdo další ale již nedostává ani ten minimální prostor, vyjma Geneviève Bujold a Julien Guiomar /ale opravdu jen minimální/. Právě to je ten problém, já totiž vyžaduji i nějaký příběh, něco co mě vodí, pokud by mi totiž stačilo představení všeho možného bez tohoto, je darmo kvalitní, to bych nesledoval film ale jel bych rovnou do cirkusu. ()

Květula 

všechny recenze uživatele

I ve čtyřiceti má Belmondo jiskřivé oči dvanáctiletého rošťáka. I zabalený v prostěradle nebo převlečený za děvku strčí se svou elegancí do kapsy všechny gentlemany v obleku. Tomuhle člověku uvěříte opravdu cokoli a navíc je to jeden z mála herců, který dokáže rozesmát a zahřát u srdce jen tím, že se sám směje. Chcete-li na chvíli zapomenout na všechny problémy a ještě se dobře pobavit, asi neexistuje lepší film než Nenapravitelný. ()

Reklama

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Zase se mi potvrdilo, že mám Belmonda raději v komediích, a tato byla teda pořádně střelená! Nejdřív jsem si myslela, že to bude nuda a že JPB bude zase v roli neodolatelného svůdníka, kterému podlehne každá sukně. No, částečně to tak bylo, ale bylo to výborně podáno. Kromě toho, že se Belmondo snad vůbec nezastaví, je mistrem převleků (hlavně ta ženská a taxikář), jsou zde výborné odchylky v podobě rozhovorů se slečnou kurátorkou: „Takže vy jste znásilnil svoji sestru…v té době byla silně podnapilá a těhotná s vaším otcem.“ A dámy pozor! Když muž celý týden pracuje, může vás vzít v sobotu pohrabáčem! (potřebuje se přece rozptýlit). A těchto podobných narážek na usměrnění žen je tu více. Když už si Viktor v posteli neví rady – Kamile, malér, nedokážu to – A co kdybys jí namlátil – Jo, to by šlo – a i na konci filmu: „Dej jí pár facek, je to přece tvoje stará!“ Tak tady z toho si, pánové, příklad opravdu neberte, mohlo by se vám to škaredě vymstít :-) ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nenapraviteľný mal šancu pobaviť divákov, ktorí nekriticky obdivujú Belmonda. Ja medzi nich nepatrím, aj keď v Belmondovej bohatej filmografii viem nájsť množstvo nadpriemerných až mimoriadnych filmov. Ale ani taký populárny herec nedokáže sám utiahnuť film, do ktorého scenárista vložil viac bláznivých, než vtipných situácií. A tak som namiesto smiechu a zábavy pri jeho sledovaní mal skôr pocit trápnosti a nudy. Je mi to trochu ľúto, ale viac ako dve hviezdičky nemôžem dať. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Když se řekne bláznivá komedie, tak k tomuto termínu určitě patří Nenapravitelný s Belmondem. Už od úvodních titulků se rozvíjí neuvěřitelné skeče a scénky v rychlém tempu za sebou, že není možno ani vydechnout a až v půli filmu se začne odvíjet celistvější příběh. Belmondo řádí jako uragán a hodně mě jeho temperament připomíná našeho génia Menšíka, ten taky, když se objevil před kamerou, byla to vždy neskutečná bouře. Výborný je i starý dobrý český dabing, zde je Belmondo nadabován Miroslavem Moravcem a tem mu sedí perfektně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Dlouholetí přátelé Belmondo a de Broca se při tomto natáčení natolik rozkmotřili, že se spolu nebavili celých pět let. (Locksley)
  • Ve scéně, kdy se srazí auta, stojí na rohu asi dvacítka čumilů, a to ještě před srážkou a dívají se ve směru karambolu. Pravděpodobnější by bylo, že se seběhnou, takto je zřejmé, že jsou inscenovaní, ale špatně. (sator)
  • Ve scéně, kdy Victor (Jean-Paul Belmondo) svádí Charlottu (Geneviève Bujold), zatímco kumpáni kradou vzácné dílo, si v koupelně před zrcadlem roztrhne tílko, ale v další scéně, kdy vchází do ložnice, jej má opět neporušené. (fifas2)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama