Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

RipperJosh odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si Tomáše Magnuska, jak se snaží udělat film v duchu Quentina Tarantina. Výsledkem by muselo být něco jako Sklapni a zastřel mě. Asi ještě nikdy mě celkový hodnocení na CSFD nešokovalo tolik jako v tomto případě. 61 %?????!!!!!!!! Tohle je normálně strašidelný, nejsem si jistej, jestli jsem se nějak nepropad do jiný dimenze. Je to příšerná věc s příšerným scénářem a ještě příšernější režií. Jedinej Roden je ok, ale celkově je tohle "dílo" tak špatný, že ani tu jednu hvězdu nemůžu dát. Při některejch scénách mi bylo tak trapně, až jsem z toho měl husí kůži. Andy Nyman... nemám vůbec nic proti obtloustlým filmovým nekňubům, naopak jim člověk drží palce, ať se seberou a udělaj co je správný... ale Nymana bych na začátku prostě shodil ze střechy (je tam k tomu příležitost). Ten jeho vyděračsky smutnej "kukuč" byl nesnesitelnej... Jako amatérskej film bandy kamarádů by se to s dostatečnou zásobou alkoholu dalo přežít, ale jestliže to bylo kdysi v kině... tak je to síla, chtěl jsem napsat, ale českej divák si od českýho filmu nechá líbit cokoliv. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Česká Ritchieovka. Mělo to šmrnc a vtip, na druhou stranu tomu chyběla osobitost a ta čeština mi lezla na nervy. Roden držel celej film, Nyman měl navíc a jeho předabování mě štvalo, a od Aňi bych se moc rád nechal svést. Ovocný knedlíky nejim, nezabíjim lidi a už vůbec nerozčiluju pražskýho Řezníka. Celkem dobrej počin, ale do světový senzace to má daleko. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

to se to někdy tak semele a díky nešťastné náhodě najednou usínáte v posteli sám. existuje několik možností, jak situaci řešit. jednou z nich je umřít. a protože K.Roden je jedinej koho angličan Colin zná, musí mu pomoci on. kdo tohle přežije?... díky zajímavému námětu jsme svědky řady situací, které můžou vzniknout opravdu náhodou. a některé jsou opravdu černohumorné. asi 3x jsem se smál opravdu upřímně a nahlas. občas mě pobavil vtipnej dialog a občas to chytne super nadsázku (příruční zabijáckej pes je fakt super). toho zajímavého je tu ale pomálo. snad jen K.Rodena je tu dost (a vůbec to nevadí). zato mi vadil ten zelenej filtr. tak hnusně snad v Praze není. a co vy? dokázali by jste žít bez manželky? já.... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film ať je, jakej je, ale to kufříkovito-odepínatelné nosítko na psa, to je geniální! Jinak místy je to docela černé, místy i humorné, docela černohumorné. Ale není to takový ten humor, u kterého bych vychrstl smíchy - dostaneme se maximálně na úroveň úsměru nebo tichého hehe. Ale i to je pro českou kotlinu, ve které se to odehrává, docela úspěch. Roden už standardně solidní, z ostatních pobavil hlavně recepční Petr Vaněk a pak Matěj Ruppert coby ten kluk seshora, co pořád dělá hluk (a podle toho to s ním taky dopadne)... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tak jeden píše o slabých místech, druhému tam ještě cosi schází, třetí cítí nedostatky ve scénáři, u čtvrtého je to snímek s prachmizerným scénářem a rozvleklým úvodem, ale všichni bezvyjímky hodnotí 4*. Hmm, tak to mi nějak nesedí! Je nasnadě jaký snímek chtěl scénárista a režisér Steen Agro natočit, ale proč se to nepovedlo? - 1) Film plynule balancuje mezi černou komedií a vážnými polohami. 2) Chybí věrohodné postavy, nejvíc bije do očí zabiják jak z filmu Quentina Tarantina. 3) Film je plný prázdných frází a keců o ničem. 4) Tahle komedie není vůbec vtipná, spíš trapná. 5) A to, že tam hraje Roden s Gaislerovou je mi šumafuk, protože jako celek to nestojí za nic! - Jinak závěrem bych dodal, že 159 kč co stál lístek bylo vyhozeno oknem a doufám, že tak chabý film už v kině dlouho, dlouho neuvidím! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama