foto

Petr Vaněk

  • nar. 8.5.1979 (38 let)
    Nové Město na Moravě, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Je absolventem DAMU v oboru herectví alternativního a loutkového divadla. Hraje v divadle, televizi (první série Rodinných pout), účinkoval i v úvodní znělce MFF Karlovy Vary 2004 a pamatovat si jej můžeme jako recepčního v Sklapni a zastřel mě nebo kouzelníka Ernesta v Blízko nebe. Často také moderuje různé akce.

Zdroj: presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2017 Všechno nebo nic
Zádušní oběť (TV film)
2016 Bezva ženská na krku
BioBuddy
2015 Dítě číslo 44
Hex Games (amatérský film)
Wilsonov
2014 Giant Business (amatérský film)
MY 2
Poslední cyklista (TV film)
Serena
2013 Colette
Márinka (amatérský film)
Nebe neexistuje (studentský film)
Něžné vlny
2011 Čerešňový chlapec (TV film)
Písně Kosmické (studentský film)
Ponurá neděle (studentský film)
2010 Aussig
Ženy v pokušení
2009 We Shoot with Love
2008 Tobruk
2006 Poslední prázdniny
Poslední vlak
2005 Blízko nebe
Sklapni a zastřel mě
Zamilovaný kněz (TV film)
2004 Hon za svobodou
2001 Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Erotický triptych (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1988 Křivda (TV film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Fajn víkend (S01E05)
Mordparta (TV seriál)
Krev (S02E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
To bude výbuch! (S04E30)
Broněk v hodinkách! (S04E29)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
V plamenech (E02)
Nad první kauzou (E01)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Velvet Glove (S02E07)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nosferatu in Love (S03E02)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Letiště (S04E13)
2013 Borgia (TV seriál)
Who Is Like God? (S02E12)
A Morality Play (S02E08)
Pentecost (S02E06)
další epizody (4)
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
God's Monster (S01E11)
Maneuvers (S01E07)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zvládneme i horší věci! (S03E55)
Nemůžu bez tebe být (S03E53)
Chceš udělit lekci? (S03E52)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
1994 Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)

Dokumentární

2012 Cartoonoia (studentský film)

TV pořady

2016 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
Epizoda 74 (S01E74)
Epizoda 73 (S01E73)
Epizoda 72 (S01E72)
další epizody (16)
2015 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
Epizoda 58 (S01E58)
Epizoda 57 (S01E57)
Epizoda 56 (S01E56)
další epizody (41)
2014 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
Epizoda 17 (S01E17)
Epizoda 16 (S01E16)
Epizoda 15 (S01E15)
další epizody (17)
2013 Český lev 2012 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 O5 a Radeček: Máš mě na svědomí (hudební videoklip)
2014 Michal Hrůza - Světozor (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace