Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jediný způsob, jak se vyrovnat s osudem, je dělat nečekané věci. Alespoň to si myslí osmnáctiletá Veronika (Agáta Hanychová), a tak si - po smrtí milence své matky - sebere svých pět švestek a vydává se do "světa" hledat "dobré lidi". Jenže dobrých lidí je pramálo, o to víc Veronika naráží na ty zlé - nebo alespoň na ty podivné ... Film s takovýmto hodnocením, s Agátou Hanychovou v hlavní roli - to jsem prostě musel vidět (už jsem říkal že jsem někdy filmový masochista?). A musím říct, že se s komentáři a hodnocením ostatních musím stoprocentně ztotožnit - Agáta není žádná velká herečka (obrážet večírky jí jde mnohem líp), z ostatních herců jsem všichni (až na Radka Kuchaře stoprocentně zapomenutelní), režie a vyprávění hrající si na umělecký film - k smíchu. A proč teda ta jedna hvězdička ? Za docela příjemnou hudbu, a to ještě jen proto, že nemůžu dávat půlhvězdičky... ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Rachel to v Přátelích jednou řekla hezky: "Nejsem na dně. Nejdřív je totiž dno, pak pětimetrová vrstva hnoje a pak teprve jsem já." No tak zhruba v této lokaci se nachází i Agáta Hanychová a zbytek štábu tohohle filmu, který by si radši ani neměl říkat film. Tenhle film má vlastně jen dva klady, a i ty závisí na vaší kongnitivní schopnosti - a) pohled na Agátu Hanychovou vás neirituje, ba naopak vás přitahuje a b) jste tak cyničtí, jako já, a budete si celý film dělat srandu z toporného herectví, děr v ději či všudypřítomné pseudofilozofii hrající si na tajemno. V jednu chvíli si ten film tuším dokonce dělal srandu sám ze sebe (ve špatném slova smyslu). Výsměch všem hudebním soundtrackům je pak doprovodná hudba, která se snaží líbit, ale zhruba v dobré půlce scén se k dění na obrazovce (plátně) vůbec nehodí. Závěrečná scéna pak korunuje tento vyleštěný výkal - režisér se ani neobtěžuje kvůli ní zastavit titulky. Pro mě nejhorší film co jsem kdy viděl, který se ovšem ironicky stal asi mým nejvtipně komentovaným. ()

Reklama

B.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný film - ti, kdo chtějí Agátu vidět, tak otevřou jakýkoliv bulvární časopis, který se zavřenýma očima vytáhnou v trafice z paklu a nemusí kvůli tomu do kina. Já osobně považuju Agátu za pěknou holku, ale není to žádná herečka, toť vše. Jinak bych ale celý ten debakl neházela jen na ni, protože režisér, který vypustí něco takového do světa, nemá dostatek sebekritiky ni sebeúcty. ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o postmodernu, existencialismus a především o dobrý film ztroskotala snad na všem...scénáři, režii, otřesných hereckých výkonech, atd. Blbec, co se krčí v koutě a poslušně drží hubu se dá lépe vystát než blbec, co furt kecá a mermomocí se snaží okolí přesvědčit, že mu to sakra pálí. Crash Road je naprosto dementní a příšerný film, který si hraje na umění a já ho vůbec nemohl vystát...ani dokoukat v jednom kuse. Ohavnost. ()

3497299 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je za odvahu. Kdyby se Hanzlík a celý štáb pomátli úplně a nesnažili se reflektovat (proboha) existenciální krize budoucích modelek a zaměřili svůj ne-esteticismus jenom sami na sebe, byl by z toho možná skvělý art brut. ;-) Takhle je to jenom nej/ne-zábavnější (nevhodné zaškrtni) český film roku ve stánkovém prodeji. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama