Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Steve Martin - komik, ktorý nie je vôbec zábavný; preplatený herec, ktorý nevie poriadne hrať. Toľko na úvod stručná charakteristika predstaviteľa hlavnej mužskej úlohy. A čo povedať ku samotnému filmu "Dvanásť do tucta 2"? Kŕčovitá, americká komédia o horlivom, nadmieru súťaživom otcovi a jeho početnej rodinke. Spoločne zažijú nehorázne veselé dovolenkové dobrodružstvo. Nie je to nič viac ako len komerčne vypočítavé pokračovanie nevýraznej prvej časti. ** ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Piper Perabo, Carmen Electra, Jaime King a Hilary Duff v jednom filme, to je ako veľký transparent, ktorý volá, toto ti nesmie ujsť. Mať veľkú rodinu niekde v prírodnom prostredí je môj sen, tak ako mať krásnu manželku a tak ako sa venovať dobročinným veciam, či čiastočne aj športu. V tomto filme to bola opäť jedna veľká výprava, bolo v nej kopec srandy a myslím, že pre rodinu je to ako film stvorené. Tom Welling a Steve Martin sú ako mužské opraty tohto filmu, ktoré to skvelo vedú. Milené! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo úplně stejné jako předchozí díl. Opět se vrací početná Bakerovic rodina v plné ráži a ve stejném složení. Opět stejné promluvy ze srdce do duší dětí, stejný blázinec okolo všeho. Akorát teď sem přibyla další početná rodinka, která na zábavě taky zrovna moc nepřidala. Zkrátka opět typicky americká rodinná komedie s naprosto předvídatelným dějem, která se hodí na volný večer a odreagování. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem snil o dvanácti dětech. Byly to tedy sny, ze kterých jsem se probouzel zpocený hrůzou, takže vítám každý praktický návod k přežití, kdyby mi hororové sny chtěl nějaký nebeský dobrák jednoho hnusného dne vyplnit. Bakerovi to zvládají s nadhledem nezúčastněných pozorovatelů, což je skvělá inspirace a do sportovního zápolení ctižádostivých tatínků bych se s chutí zapojil, ale při předpokladu výroby dalších deseti potomků si to, se smutkem v očích, raději nechám ujít. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem šíleně "nadšený" když běží v TV AMERICKÁ dobrodružná rodinná komedie, proto bych si něco takového sám nikdy nepustil. Tento film jsem viděl na návštěvě a myslím, že než tahle katastrofa by už byl lepší i pohřeb. Kdyby se udělovaly ceny za trapnost, tak tenhle film a celkově většina takovýchto hrůz z produkce USA by určitě držela přední příčky. Tady není ani třeba nic psát, protože pochybuju, že někdo u takového filmu komentáře čte. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (6)

  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)
  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)

Reklama

Reklama