Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Více moralizováni, méně fotbalu, a hlavně méně Newcastlu United. Příběh pokulhává, a vše zachraňuje další várka fotbalových hvězd, tentokrat z Realu Madrid. Hlavní hrdina je tentýž, ale přicházejí typické fotbalové problémy- večírky, paparazzi, nové domy, Lamborghini...Ve výsledku to vypadá jako reklama UEFA na Ligu mistrů. Původní fotbalové nadšení kluka z chudých poměrů je nenávratně pryč a je z toho Rosamunde Pilcher v kopačkách. A to že se nevrátil do Newcastlu a dal přednost primadonám z Realu, to je vrchol. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké "klišé"... Góóól II je reklamný trik, ktorý má na tzv. "futbal" nalákať čo najviac ľuďí, avšak ide o omyl. Žiadny veľký sen sa nekoná! Neviem kde sa stala chyba, pretože je tu cítiť až pachuť peňazí a zvučných mien, avšak celé to niekde drhne... dané prevedenie vôbec nevtiahne diváka ani len do deja a nie to ešte na ihrisko... nepriehľadné akcie, povrchné hranie - proste "faux pas"... 4/10 + veľké sklamanie ()

Reklama

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Děj v podstatě žádný a záběry ze zápasů ještě o třídu horší než v jedničce. A samozřejmě, že vše je zase ve stylu "Santi nastoupí minutu před koncem a první střelou v zápase rozhodne zápas". Navíc ten strojo dabing-komentář u zápasů je něco šíleného. První díl nebyl sice žádný zázrak, ale tohle už je peklo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Gól 2, vyzerá presne tak ako dvojky vyzerajú. Po napočudovanie vydarenej 1 príde takéto niečo. Musí sa uznať, že sa zabavíte, začínate čoraz viac milovať Gavina Harrisa( aspoň teda ja), čoraz viac vám ale lezie na nervy hlavný hrdina. Je to v podstate zaujímavý príbeh o tom, ako človeku stúpne do hlavy sláva a potom ju nedokáže z hlavy vyliať. Celkovo to bolo dobré, veľmi pekné góly, prijateľný scenár a úžasný soundtrack. Nepriaznivo na mňa pôsobí dĺžka filmu a niektoré výbočky z hlavného deja, ktoré film nadarmo spomaľujú a robia ho viac premýšľacím, ako sme očakávali. Flm Gól si zapíname asi pre futbal a nie pre nejaké rodinné záležitosti hlavného hrdinu.60% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Poměrně obstojné pokračování, i když těch výhrad je nepoměrně víc. Především ta reklama na Real s Beckhamem v čele je docela otravná - a to jsem už od dětství jejich fanda! Góly jak z jinýho světa jsou taky z kategorie toho, co tam být nemuselo, protože přehnaně efektní byly snad úplně všechny, čímž to samozřejmě ztrácí na věrohodnosti. Nicméně jako drama ze života sportovní celebrity to není špatné, navíc to má pořád sympatické herce v hlavních rolích. A z lásky k Realu Madrid bych jen stěží mohl jít pod 3*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Zápasy, které jsou uváděny jako osmifinále, čtvrtfinále, semifinále (proti Pireusu, Rosenborgu a Lyonu) byly ve skutečnosti odehrány v sezóně 2005/06 v základní skupině ligy mistrů F, kterou vyhrál Lyon. Real postoupil do osmifinále, kde hrál proti Arsenale (ve filmu finále) a tam také po zápasech 0:0 a 0:1 vypadl. (hendrich6)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)

Reklama

Reklama