Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Na britských ostrovech se zahradník Santiago Muňez naučil včas dávat míč od nohy a po pouhém roce driblování s míčem v dresu Newcastle United leží na stole nabídka od bílého baletu. Santiago touží po prohánění se s mičudou po pažitu na stadionu Santiaga Bernabeua a proto střídá Michaela Owena ve vysedávání na lavičce Realu Madrid. Při čutání do míče je cítit skutečná radost ze hry samotné, ať už se jedná o Ligu mistrů, zápas Primera division nebo o honění míče kluky na plácku. Santiagovi však rychle stoupl nosánek k oblakům, koupil nesmyslně velký barák, zbytečně rychlé auto a začal si zadělávat na slušné problémy. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pekné pokračovanie prvého Góóólu aj keď o niečo slabšie, jediné čo je lepšie je technické spracovanie a je vidieť viac peňazí v rozpočte aj keď by ma zaujímalo koľko vlastne celkovo stál tento film, pretože som si všimol pomerne často na plátne hviezdy futbalu ako Zidane, Ronaldo, Beckham a ďalší. Tvorcovia sa asi buchli po vreckách. Zábery počas zápasov boli veľmi pekné, prepracované, fakt kvalita. Mnoho scén bolo prehnaných, teda počas zápasov, zvraty na stranu Realu Madrid. 60% ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Dalo sa čakať, že po jedničke sa už nepodarí naladiť tú správnu atmosféru, ktorá panovala v jedničke. Ako je tomu stále, dvojka je komerčným ťahom ako hrom. Veľa ľudí tu prirovnáva príbech k mexickej telenovele, avšak práve tie elementy zachraňujú tento film od úplej reklamoidnosti na Audi, Nike a David B... Kuno Becker robil čo mohol, akurát si neviem predstaviť, čo sa bude diať po tom záverečnom výpise To be continued... Ááá ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tak druhé pokračování už není tak dobré, jako první, ale pořád se mi to moc líbí. V komentáři k jedničce jsem nezmínil, jak mi tam pěkně sedla A. Friel. Tak tady jí to sekne úplně stejně. Z Newcastlu se přesouváme do Madridu. Fakt je dobré nakouknout do zákulisí i mezi hráče světové extratřídy. Pro mě je to sice v průběhu zápasů trochu utrpení, ale nedá se nic dělat. Je hloupé, když ten zápas poznáváte a on ve filmu probíhá stejně, jen naše herecká dvojice průběh mění. Nechybí pohádkové motivy typu geniální góly, nůžky, zázraky a podobně, ale asi to tam být muselo. Jsem rád, ýe je nějaký takový film ze zákulisí fotbalu. A ta spousta hvězd... Supr! Škoda hloupého konce.... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od vcelku slušného prvního dílu je druhý díl špatným bratříčkem. Zápasy nenabízí nic zajímavého než pohledy na slavné hráče a pár povedených kousků. Čekal jsem, že příběh bude mizerný, a taky byl, ale od druhého dílu jsem očekával aspoň zajímavé fotbalové zápasy, ale bohužel bez napětí a nic neříkající. Kamera během utkání stála většinou za čárou, takže nic co byste před tím neviděli a když už se stalo, že poletovala kolem hřiště, tak to byl pouze počítačový efekt s herci(zlatí Vítězové a poražení). Film bez překvapení či originality. A ještě jeden zásadní problém, jež jsem měl už od prvního dílu, že s "herci" jako Alessandro Nivola a hlavně s Kuno Beckerem jsem vůbec nesympatizoval a nevěřil jsem jim, že fotbal hrát umějí. Jsem zklamán a víc jak jednu hvězdičku dát nemohu... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • Zápasy, které jsou uváděny jako osmifinále, čtvrtfinále, semifinále (proti Pireusu, Rosenborgu a Lyonu) byly ve skutečnosti odehrány v sezóně 2005/06 v základní skupině ligy mistrů F, kterou vyhrál Lyon. Real postoupil do osmifinále, kde hrál proti Arsenale (ve filmu finále) a tam také po zápasech 0:0 a 0:1 vypadl. (hendrich6)
  • V šatni Realu Madrid pred finálovým zápasom Ligy Majstrov je možné vidieť dresy domácich s logom LFP (Španielska futbalová federácia). To sa však smie objaviť iba v zápasoch domácej ligy, nie v súťažiach pod záštitou UEFA. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama