Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie, kdy se střetnou dva IT mozky při tvoření hry nové generace! Hlavní hrdina zhulenej a nic nedělající bez charisma a oponent ještě horší! Magor, který si hraje na Matrix a myslí si o sobě, co že není za génia! Možná trochu vtipu tu je, ale více nechutných scén vrcholící starou paní, která se vyspí s 35- ti letým panicem a další nechutné kousky pana režiséra! Tento film u mě ztratil body v půlce filmu a doopravdy u komedie bych se chtěl smát! ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Scénář je opravdu silně necelistvý, prostě žádný děj jen do sebe nezapadající části. Celé je to navíc velmi nevtipné, zasmál jsem se asi tak 2x. Hlavní hrdina je i přes svou podobnost na Mela Gibsona naprosto tuctový, vynikají vedlejší postavy(zejména J.P.). Scény jsou nelogické a nereálné ve stylu: "Tester co jen hulí trávu sám naprogramuje za tři roky pofesionální hru". Také je tam hodně patosu. Prostě to, co se v první půlhodině slibně rozjíždělo skončilo jako guláš, který začínající režisér prostě neukočíroval. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Taková z pozarohu vykukující „Apatowka“, které k opravdové „Apatowce“ chybí udělat ještě několik posledních krůčků. Jasný je to tam, onanovaní nad figurkou Lary Croft, odpanění od bábinky co kouřila Chaplina, kung-fu opice, hulení, chlastání, fekality, nekorektnost, ale……Možná, že Allen Covert je spíše přicmrdávač než tahoun, možná Linda Cardellini mohla ještě zkrátit délku sukně, možná se chtělo u některých pasáží místo bizarnosti zaměřit na pointu……ale jinak dobrý :D ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Možná, že kdyby mi bylo tak o deset patnáct let méně, tak bych nedala na tenhle film dopustit a sjížděla bych ho od rána do večera. Bohužel už jsem dávno mimo tuto věkovou hranici, pro kterou je film určen. Očekávala jsem totiž něco jiného, než jsem dostala. Mohla z toho být pořádná parodie s nejrůznějšími narážkami na hráče videoher. Rob Schneider tady vypadá jako pasák. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No humor kterýmu se dá zasmát ve filmu určitě je, ale trapností a debilit je tam taky dost. Film vznikl v produkci Adama Sandlera, takže je asi každýmu jasný, o jakej druh filmu se jedná. Ale budiž, celkem neškodná oddechovka. V epizodních rolích se objeví Rob Schneider a David Spade (Sandlerovi kamarádi), což jsou mí dost neoblíbení herci, ale kupodivu patřej k tomu nejzábavnějšímu z celýho filmu (hlavně Spade). Na tři hvězdičky se film vydrápal jen tak tak. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)
  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama