Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Onanovat před mou mámou je jedna věc, ale šukat babičku a její dvě kámošky, to je velkej úlet." Doby, kdy jsem pařil hry 26 hodin denně, jsou již minulostí, ale matné záblesky paměti ještě mám, tak jsem se mrknul na snímek o konkurenci. Nebylo moc o co stát, protože paření, hulení ani sex s důchodkyněmi nejsou důvodem, abych oprášil svůj herní joystick. Ono je to celé vlastně hrozná blbost, ale vtípky s taekwon-do opicí, robotickým milionářem J. P. či trojicí stařen ve složení gamblerka, práškožroutka a nymfomanka z toho udělaly celkem přijatelnou testovací produkci. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Film jak stvořenej pro párty u kámošů. Film nemá vůbec žádnej děj a vlastně ani při titulcích jsem nepřišel na to, o čem ten film měl vypovídat. Každopádně byl zábavnej a vyhulenej, že jsem se u toho celou dobu dost dobře bavil, takže na nějakej scénář vám fakt seru :) Frankenstein rules ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasickou americkou mainstreamovou komedii. A Grandma's Boy mě nezklamal a navíc mile překvapil. Z 90 minut (nepočítám titulky...) jsem se všech 90 minut bavil. Populární témata, hry, hulení, pařby, šílenosti a další skvěle smíchané dohromady a se skvělým spádem. V kategorii těchto komedií zaručeně kvalitní zboží. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Já vim že ten film je hrozná kravina, ale je to kravina úžasná. Dnes se točí spoustu filmů pro různé fanoušky sportu-filmy o fobale,o baseballu, o americkym fotbale..,ale tohle je snad první film natočený pro populaci počítačových hráčů. Pokud máte rádi počítačové hry(třeba jste s nimi prožili mládí jako já), pokud máte rádi hulení a pokud máte rádi americký jednoduchý humor, nebo pokud jste zrovna zhulení či opilí, je tohle jasná volba jak prožít dalších 90 minut svého života:-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a vtipná komedie. Cásting je sice poměrně neznámý,ale vše zde skvěle funguje. Hrají se zde hry, hulí se, nechybí drsný,sprostý i lehce uchylný humor ( který mám rád :D) a 4x jsem dostal solidní 3 minutový záchvat smíchu. Nejvíce polechtá bránici podivín Joel David Moore, který když znervozní, začne ze sebe vydávat zvuky robota. ( To byl, ale kokot!!). 80ˇ% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama