Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viz předchozí komenty - už tu byly filmy o fotbalistech, hokejistech, tanečnících, ukízečkách nebo třeba o klukách snažících se "zasunout". Konečně se svého stříbrného plátna dočkaly i počítačové hry (leč je v popředí xBox od mrkvo$oftu). A dokonce je to i vtipné :-) Zkrátka asi někdo konečně zfilmoval mou vysněnou práci :D ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl opravdu hodně zvědavej, protože podle toho, co jsem si tady přečet v komentářích, jsem byl přesvědčenej, že tohle bude něco pro mě. Možná to způsobilo přehnaný očekávání, možná je to tim, že trávu jsem hulil naposledy asi před rokem a možná ten film opravdu neni takovej zázrak, ale pro mě to bylo trochu zklamání. Tim nechci říct, že by to snad byl špatnej film. Jenom jsem čekal trochu víc. Dost mě srala zejména postava toho záporáka, co mluvil jako robot (korunu tomu nasadil navíc příšernej dabing od Cardy retardy). Ten mi připadal, že se tam omylem dostal z nějakýho filmu pro děti od Disneyho. Jinak začátek byl hodně dobrej, vypadalo to, že film bude mít i nějakej příběh, ale potom se to celý začalo rozpadat spíš na jednotlivý scénky. Některý jsou lepší (většinou ty zhulený nebo scénka v restauraci pro vegany), jiný horší (prakticky všechno, kde se vyskytuje ten retardovanej záporák). A celej závěr filmu mi pak přišel dost stupidní. Točí se kolem toho, že týpek doma jen tak z fleku vytvoří hru a pak nemá žádnej důkaz, jak by přesvědčil ostatní, že jí vytvořil právě on. Dokonce ten svuj výtvor nemá ani zálohovanej na nějakym dalšim CDčku. Takže moje celkový dojmy z filmu - hodně dobrej začátek, slušnej prostředek, blbej konec. Film má teď na čsfd 62% a já v tomto případě s timhle hodnocenim souhlasim. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Počítačové hry nehraju, trávu nehulím a nadržené babky taky nepíchám, ale zato mám rád komedie.... a přestože první tři mnou udané věci Grandma's Boy obsahuje, vtipný není ani trochu...ba naopak, 94 minut nudy jsem tak tak překousal, nezasmál se snad ani jednou a nestačil se divit, jak se na Čsfd mohlo vyhoupnout hodnocení až někam k 60ti procentům.... ale budiž, možná to jen nebyl můj šálek čaje... ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se musel minout povoláním - proč vlastně se neživím testováním videoher? ... Jinak před pár lety se tito hoši museli jevit jako pěkní prdlouši, ale dnes po Teorii velkého třesku už je to vlastně normálka... Vadil mi až nepříjemně exaltovaný záporák, naopak klobouk dolů před dvaasedmdesátiletou Shirley Jones. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Kdo kdy nehrál počitačové hry.A kdo by nechtěl být ,,tester´´. Já bych si to rozhodně zkusil.Tenhle film byl ze začátku myšlen jako Béčkový a taky se tak stalo i když je námět tuctový, scénář a dialogy také tak celek zase není tak špatný a jsou tam i vtipné scénky takže 60% (ale na čtyři hvězdičky to určitě nebude). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Videohra Demonik, ktorá sa objaví vo filme, mala byť vydaná aj v skutočnosti pre hernú konzolu Xbox 360. Projekt však stroskotal, keď sa jej výrobca Majesco Entertainment dostal do finančných ťažkostí. (m.a.t.o.)
  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama