Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted zjistí, že najít na zemi minci může mít nedozírné následky... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Lucky Penny" (Minca pre šťastie). Ted Mosby dostal ponuku od prestižnej firmy, aby pre nich pracoval. Musí sa však dostaviť na pohovor do Chicaga. Lenže zhodou viacerých nepriaznivých okolností sa mu tam nepodarí odletieť. S Robin analizujú kto môže sa to, že nestihli lietadlo. Barney Stinson odbehne new yorkský maratón, čo bude mať pre neho nepredvídateľné následky. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patnáctá epizoda druhé sezóny patří k mým oblíbeným dílům. Tvůrci ji pojali pro mě zábavným způsobem, protože mám rád takové skládání příběhu z postupně odhalovaného sledu událostí. Navíc mě potěšilo, že šly vztahy opět stranou a místo toho se mocně humorovalo, takže jsem se bavil s Marshallem v tréninku, s Barneym v roli Meresjeva i s Lily v lynčujícím davu nevěst. / Poučení: Numismatika je zajímavý sport. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Efekt motýlích křídel v praxi ve stylu HIMYM. Proč ne? Barnye je fakt frajer, Robin vážně nemá ani snítko empatie a Ted pobíhá sem a tam po letišti i v myšlenkách. Funguje to. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama