Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney chce, aby Quinn podepsala předmanželskou smlouvu. Netuší, že to bude mít dopad na všechny jeho přátele... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Pre-Nup" (Predmanželská zmluva). Blíži sa svatba Barneyho Stinsona a jeho priateľky Quinn. Obaja vypracujú nesmierne zložité a veľmi obsiahle predmanželské zmluvy, do ktorých zakomponujú šialené podmienky. To im otvorí oči a náhle pochopia, že si navzájom vôbec nedôverujú. Rozhodnú sa svatbu zrušiť a ich vzťah ukončiť. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl osmé sezóny vypadal nadějně, já jsem se tím nechal ukolébat a dokonce jsem začal doufat v to, že si tvůrci uvědomili, kde dělali chyby. A teď jsem zase za blba. Druhá epizoda navázala svou nanicovatostí na standard předchozích sérií, protože mi kromě detailně propracované předmanželské smlouvy nenabídla nic vtipného a jen mě utvrdila v názoru, že je Ted beznadějný tragéd, kterému by měl někdo zkrátit jeho utrpení. / Poučení: S kojencem si nikdy neházej na větší než třímetrovou vzdálenost. Omezíš tak škody na vybavení domácnosti. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama