Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 034)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ač je to k nevíře, Rodriguez filmovými znalostmi trumfuje i Tarantina a jeho Planeta Teror je naprosto dokonalým koncentrátem žánrových úchylek, vrtochů i nedostatků. Pátrat po smysluplnějším ději může leda tak ten, komu se trashová estetika hnusí, popř. si ji nikdy na vlastní divácké smysly nevyzkoušel. Nejodvázanější nášup roku, který vrší jeden nápad za druhým, kde vše korunuje Rose McGovan, kterou tímto pasuji na nejžhavější dračici letošní filmové sezony a Rodrigueze na nejodvážnějšího freaka, kterému se nic nepříčí (smrt zvířat či dětí). Chci okamžitě Machette, popř. Grindhouse II! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Rodriguez a Graeme Revell: 1. Grindhouse (Main Titles) ,2. Doc Block (Robert Rodriguez & Carl Thiel) ,3. Sickos (Robert Rodriguez & Graeme Revell) ,4. You Belong to Me - Performed by Rose McGowan (Pee Wee King, Chilton ,5. Go Go Not Cry Cry (Robert Rodriguez & Rick Del Castillo) ,6. Hospital Epidemic (Graeme Revell & Robert Rodriguez) ,7. Usless Talent #32 - Performed by Rose McGowan (Rebecca Rodriguez & ,8. His Perscription...Pain (Robert Rodriguez & Carl Thiel) ,9. Cherry Darling ,10. The Grindhouse Blues ,11. El Wray ,12. Police Station Assault ,13. Dakota (Robert Rodriguez & Carl Thiel) ,14. Zero to Fifty in Four ,15. Fury Road ,16. Helicopter Sicko Chopper (Graeme Revell & Robert Rodriguez) ,17. The Ring in the Jacket (Robert Rodriguez & George Oldziey) ,18. Killer Legs (Robert Rodriguez & Rick Del Castillo) ,19. Melting Member (Graeme Revell & Robert Rodriguez) ,20. Too Drunk to **** - Performed by Nouvelle Vague (Jello Biafra) ,21. Cherry's Dance of Death - Performed by CHINGON ,22. Two Against the World - Performed by Rose McGowan (Rebecca Rodriguez ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Znatelně zábavnější než Tarantinův pokus. Toto je sympaticky nekorektní drsná zombie komedie vyvedená v stylové patině 70. let a plná cool chuťovek, kt......(část komentáře chybí, omlouváme se za nepříjemnosti)....... a druhým takovým momentem, který mě dostal, je scéna "pistole v rukách dítěte". Zkrátka Rodriguez po Sin City opět dokazuje, že nevyměkl, a do sběru stále nepatří. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Tohle byl Teror na moji bránici. Když se Bruce zeptal: Where´s the shit? Smála sem se, že to musela slyšet celá Planeta. Sayid z Lost se konečně začíná prosazovat i jinde. Měla sem se spíš podívat na původní verzi, ne na SE- poněvadž se to místy táhlo. Jo a taky doufám, že se po tomle zážitku nebude bát jít ke kožnímu, protože kdo ví, co za sliz se může vyklubovat třeba ze zdánlivě nevinného oparu. A mimochodem- to by člověk neřekl, jak vhod může přijít dětská motorka.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spy Kids zestárly, zemřely a zase vylezly z hrobů.. Neuvěřitelně nudná záležitost, po které si teď budu více vážit dobrého úmyslu končícího brakem než cílené snahy o totéž. První hvězda za oprášení Michaela Biehna a druhá za to, že Rodriguez zvládl natočit film podle třístránkového scénáře, z něhož dvě stránky byly kvůli pocintání pikantní barbecue omáčkou zcela nečitelné. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (45)

  • Robert Rodriguez přišel s myšlenkou natočení Planety Teror už když při práci na filmu Fakulta (1998). Řekl tehdy Elijahu Woodovi a Joshi Hartnettovi, že zombie filmy se jednou významným způsobem vrátí. Chtěl u toho být první, a tak začal připravovat scénář, ale zasekl se ale na 30. straně. Když se pak pustil do dalších projektů, zombie filmy se vrátily - přesně, jak předpovídal. (HappySmile)
  • To, že se Bruce Willis (Muldoon) objevuje ve vedlejší roli, je odkazem na starý marketingový trik, který často používali filmaři béček. Podepsali smlouvu s velikou filmovou hvězdou, která byla vidět třeba jen v několika záběrech, zatímco ostatní scény byly točeny s dvojníkem, který byl otočený zády. Obrázek hvězdy se pak umístil na plakáty, aby se zvedl zájem o film. (HappySmile)
  • V miniroli nakazeného vojaka vo výťahu sa objaví aj Rodriguezov parťák Quentin Tarantino, ktorého sexuálne blúznenie (konkrétne fráza "povedala si, že ťa mám vyšukať?") je narážkou na devianta Richieho Gecka z Rodriguezovho filmu Od súmraku do úsvitu (1996), ktorého si zahral práve Tarantino (a tiež film napísal). (BlackTom)

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno