Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Co dělá krále opravdovým králem? Musí být nejrychlejší? Nebo nejsilnější? Ne. Víte, jaká zbraň je pro lva nejdůležitější? Jeho řev. Je to jeho řev, který mu umožňuje, aby si vzal to, co mu právem náleží." – poučuje studenty vedoucí kurzu pick-upu Dr. P (Billy Bob Thornton). A pokračuje: "Přátelé jsou překážky, které se staví mezi tebe a úspěch." ___ Film o nalezení důvodu pro to, bít se o něco či o někoho jako lev. Tím důvodem nemůže být nic jiného než srdeční záležitost. A tomu boji nenaučí pick-up, protože ten učí, jak si obstarat sex, nikoliv životního partnera. To, co chce srdce, je tak nepostradatelné, kdežto na to, co chce libido, se hodí přísloví – lehce nabyl, lehce pozbyl. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem poprieť, že sa vo filme nenachádza pár zábavných scén, ale to je asi tak všetko. Na komédiu málo komické, na romantiku málo emočné. Jediné šťastie je, že keď už sa nejaká scénka podarí, tak stojí za to. Bohužiaľ pobavil som sa asi len tak dva-tri krát a to sa mi zdá trocha málo. Inak nuda a samá vata. Ďalší z mojej kategórie filmov, ktoré dopozerám s veľkým sebazaprením, aby som ich potom mohol čo najrýchlejšie zabudnúť. Človek o nič nepríde. Jedinou hrozbou je, že si film za niekoľko rokov nešťastným omylom opäť pozriem a ja až na konci zistím, že som ho už videl. 50/100 ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Potenciál to mělo solidní, když vezmu, že Heder tady neni super retard jako obvykle, že je tady Billy Bob Thornton a v menších rolích zarostlej Stiller, Sanz, Duncan nebo Fogler. Jenže je to hovno platný, jelikož to je spíš utahaný než vtipný a Hederovy, potažmo Thorntonovy naschvály nejsou rozhodně tak srandovní, jak by měly být. Průměrná komedie ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se pořád lehce nudil a někde v polovině se ukázalo, že scenáristé přece jen měli nějaký nápad. O chvíli později jsem ovšem zjistil, že nevěděli co s ním. Ty sekvence, kdy jsem se u toho bavil, byly asi tři, ale film má skoro 100 minut a Billy Bob Thornton to sám prostě z podprůměru nevytáhne. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Měl přijít požitek z filmu, který měl být o svádění, o ženských, o tom, jak na ty mršky :-) Přišla nuda a bolest hlavy, která stále neustupuje. Film sice do sebe uměle zapadá, ale celkový dojem je chaotický až prázdný, předvídatelnost se drží u hranice sta procent a herecké výkony mizerné. Jon "předkus" Heder je silně nesympatický a jeho retardovanost neznala mezí, Thorton vůbec takovouhle roli nezvládá. Mladá kočka byla obyčejný, vůbec nijak se neprojevovala a jejich trojuhelníku jsem prostě nevěřil ani milimetr. Scénář bez špetky čehosi nového, závratného a když budu hodně nenáročný, tak tam chybí i troška normálnosti. Potěší Stiller. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Ben Stiller svou roli natočil za dva dny v Kalifornii, měl totiž tak nabitý rozvrh, že se nemohl dostavit na natáčení do New Yorku. (HappySmile)
  • Film se natáčel v Long Beach a Los Angeles v Kalifornii a na Long Islandu v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama