foto

Christopher Masterson

  • nar. 22.1.1980 (38 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beneath the Leaves
2015 Bad Roomies
2013 Chapman
Onion News Empire (TV film)
2009 Stvořeni pro sebe
2008 Art of Travel, The
2006 Temná mysl
2005 Kontaminace
2003 Vítr v srdci (TV film)
2002 Hold On
2001 Bizarní frekvence (TV film)
Nice Guys Finish Last
Scary Movie 2
2000 Dračí srdce 2
1998 Girl
Kult hákového kříže
1997 Campfire Tales
Ece Pirate
Svatba mého nejlepšího přítele
1996 Jít za sluncem
1995 Ostrov hrdlořezů
1992 Mamma ci penso io
Mládí
1988 Hiroshima Maiden (TV film)

TV seriály

2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Šifrovaná závěť (S03E02)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Graduation (S07E22)
Morp (S07E21)
Cattle Court (S07E20)
další epizody (13)
2005 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm Defends Reese (S07E09)
Army Buddy (S07E08)
Blackout (S07E07)
další epizody (25)
2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Hal's Christmas Gift (S06E06)
Kitty's Back (S06E05)
Pearl Harbor (S06E04)
další epizody (21)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Christmas Trees (S05E07)
Malcolm's Job (S05E06)
Malcolm Films Reese (S05E05)
další epizody (23)
2002 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Forbidden Girlfriend (S04E06)
Forwards Backwards (S04E05)
Stupid Girl (S04E04)
další epizody (21)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Christmas (S03E07)
Health Scare (S03E06)
Charity (S03E05)
další epizody (22)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Bully (S02E10)
High School Play (S02E09)
Therapy (S02E08)
další epizody (26)
1998 Milénium (TV seriál)
A Room with No View (S02E20)
1994 Road Home, The (TV seriál)
What'z up? (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Kdo neumí ukolébavky (S02E21)

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Total Access 24/7 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace