Reklama

Reklama

Komparz

(seriál)
  • Velká Británie Extras
Velká Británie / USA, (2005–2007), 7 h 24 min (Minutáž: 30–84 min)

Kamera:

Martin Hawkins

Hrají:

Ricky Gervais, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Shaun Williamson, Shaun Pye, Katherine Parkinson, Rob Brydon, Ben Stiller, Ross Kemp, Vinnie Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Ricky Gervais v tomto komediálním seriálu ztělesňuje frustrovaného Angličana na prahu čtyřicítky Andyho Millmana, který se marně snaží proniknout na výsluní a proslavit se jako herec.  Není mu nic platné, že většinu dne tráví převlékáním kostýmů, že spěchá z místa na místo a věší se na každého, kdo by mu mohl poradit nebo se za něho přimluvit. Pro Andyho zkrátka role nejsou. Jeho hloupý a namyšlený agent (Stephen Merchant), který ostatně nestojí za nic, ho dokonce přemlouvá, aby si našel jiné zaměstnání, ale Andy se nevzdává. S kolegyní Maggie Jacobsovou (Ashley Jensenová) vymetá alespoň večírky, kde kyne naděje, že se setká s nějakým režisérem, producentem či scenáristou nebo se vnutí do přízně skutečné celebrity. Maggie se přitom snaží najít vhodného manžela... Seriál natočený v americko-britské koprodukci režírovali Stephen Merchant a Ricky Gervais, jako hosté v něm vystupují známí herci, kteří představují sami sebe - např. Kate Winsletová, Patrick Stewart, Samuel L. Jackson, Ben Stiller a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Dan9K k tomuto seriálu (1)

Komparz (2005) 

Skvělý situačně komediální seriál, ve kterém se objevují jako hosté hollywoodské hvězdy největšího kalibru, ve kterých hrají sami sebe, ale spíše doufáte, že je to pouze mystifikace. Hlavní dvě postavy nejsou tak charismatické, jako jiné postavy v mých jiných oblíbených seriálech, chovají se někdy dost zvláštně a skoro si přejete, aby třeba Andy tu pravou roli nikdy nezískal. Na podnose jsou často nošeny takřka totožně trapné (pro "hrdiny") situace jako v Přátelích (ovšem bez přidaného smíchu), ale je to opravdu zábava a těch 30 minut uteče fakt rychle. Celkově se mi to jeví jako další (kvalitativně) úspěšný produkt mého milovaného HBO - zkrátka spokojenost. ()

Reklama

Reklama