Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zia to má těžké: nechala ho přítelkyně, rodiče mu nerozumějí a – no jo, zrovna spáchal sebevraždu a teď žije „na onom světě“. Je to svět plný podřadné práce, sešlých barů, bývalých přítelkyň a nefungující dopravy. Jen co se v něm Zia octne, získá dva nové přátele: mazaného rockera ruského původu s podivným šarmem a inteligentní sexy naivku, která chce dokázat, že je tady omylem. V rozpadávajícím se oranžovém kombíku, který drží pohromadě pouze díky lepicí pásce, vyrazí společně na cestu, kde potkají neodolatelného Knellera (Tom Waits), který je provede poslední verzí Utopie. Film plný nečekaných zázraků a absurdního humoru ukazuje, jak je lidský život ve skutečnosti vzácný a nepředvídatelný. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Seuata

Seuata (hodnocení, recenze)

Zajimave, napadite, pohodove... :) a krasna hudba ;) Proste pohodicka pokoukani :)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

nerieste ma .. ale umna 90 % z osobnich dovodov ... hned prvy krat tento film je k mojmu srdcu velmy blizky.. ako premn stvorene zas :,)..

dextrush

dextrush (hodnocení, recenze)

Podľa mňa, toto je film z kategórie úžasných. Zaujal ako alternatíva, príjemný romantický film, aj ako inteligentná komédia. Shannyn bola čarovná, potešilo aj obsadenie Johna Hawkesa. Čierná diera pod sedadlom ma absolutne dostala. Ako dráma film neriešil žiadné zásadné otázky,dilemy, skôr pobavil. Príjemný protipól pre jednoduché (plytké?) americké teen movies (komédie?). 5 hviezdičky ako vyšité.

tajfun

tajfun (hodnocení, recenze)

Jednoduchosť tohoto filmu mu miestami ubera na kráse, ale zároveň z neho robí veľmi príjemný zážitok.

Frenk9

Frenk9 (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí asi 5 filmů za večer jsem si pustil Wristcutters a byl jsem sám se sebou spokojený,že jsem vybral právě tento film!!Hodně připomíná Fear and Loathing in Las Vegas.Rozhodně nejvíce si mě získala černá díra pod sedadlem autu.Další z mnoha plus,které bych v tomto filmu našel je Tom Waits.

matynka

matynka (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších filmů v letošních Varech. Netradiční, ale skvěle zpracovaný nápad. A dokonalá hudba k tomu!

Reklama

Reklama