Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Průměrný vojáček a moc nesympatický John Cena. Tenhle chlápek sice není Terminátor, ale nepatří mezi herce, kteří svým herectvím zaujme. Ale za zmínku určitě stojí celkem povedené výbuchy a co se týká bojů i dosti efektivních chvatů. Film aspoň zachraňuje Robert Patrick. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Už úvodní scéna, kdy hlavní hrdina namaškařený jak čertík na Mikuláše likviduje pseudoarabské rádobyteroristy naznačuje celkovou úroveň této podívané. Jedna laciná a směšná scéna střídá druhou a nedotažená erotika (jednou v podání blonďaté manželky, podruhé zločinné brunety) to už nezachrání, stejně jako honičky ala Kobra 11. Vrcholem jsou pak stupidní hlášky typu: NEMÁM RÁD POLICAJTY A BONBÓNY! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem byl navnazen tím, že se vlastně jedná o jakési Komando 21. století. Můj dojem je že tomu tak není ani náhodou. Podobnost Johna Ceny s božským Arniem jsem po po určitě době začal v obličeji trošku pozorovat. Hlášky v jeho podání jsem ovšem nenašel. Za zmínku stojí geniální záporák Robert Patrick. PS: Než Komando mi film spíše připoměl Kurýra. A kdyby ještě jednou John Cena vyskočil z vybuchující budovy asi bych si raději vydloubnul oči. 35% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jeden muž. Nepotřebuje zbraň, nepotřebuje pomoc, nepotřebuje nikoho. Jen chce najít svou unesenou ženu a cestou pozabíjet většinu únosců. Jednoduchý děj, který jednoduchým zůstane a v pár okamžicích se z děje stane jen způsob jak ukázat svalnaté borce, polonahé krasavice a efektivní výbuchy. Kdyby se tam občas nějaká z těch modelek (resp. wrestlingových partnerek svých svalnatých borců) nesvlékla do spodního prádla a podvazků nebylo by se na co koukat. Vlastně možná na americkou (nebo lépe wrestlingovou) verzi Cobry 11, v které se Simír a Gerchán spojili do jedné osoby a efektivně všechno zvládají bez pomoci a občas i něco vyletí do povětří. Co naplat, stupidní až moc. PS: a to rád koukám na wrestling ;-) ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Akční béčko se zápasníkem wrestlingu Johnem Cenou v hlavní roli. Byl na špatném místě v nesprávný čas proto musel bojovat s partou zlodějů diamantů, aby zachránil svoji unesenou ženu. Žádný extra příběh, na který člověk po shlédnutí asi zapomene a víc si na něj nevzpomene. Akční scény byly povedené a John Cena se z ničím nepáral a byl doslova nezničitelný. Ale více se mi líbil Robert Patrick v roli vůdce zlodějů. Párkrát mě i pobavil. A to je vše. 55%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)

Reklama

Reklama