Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah není příliš spokojena se svým manželstvím, nudí se a je unavená péčí o tříletou dceru Lucy. Jednoho dne ji náhoda svede dohromady s pohledným Bradem, který žije s energickou manželkou Kathy a chodí na stejné hřiště se synem Aaronem. Dvojice se spřátelí a jejich kamarádský vztah přeroste časem ve vášnivou pletku. Zatímco se Sarah snaží vyřešit své manželství i milenecký vztah, Bradův kamarád Larry se postaví do čela pobouřené veřejnosti, protestující proti návratu stárnoucího pedofilního exhibicionisty Ronnieho, který si odseděl dvouletý trest. Jenže i Larry skrývá vinu, která tíží jeho svědomí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

Tomco 

všechny recenze uživatele

kate winslet som bral ako cukrikove dievcatko - vdaka titanicu samozrejme, ktory mam mimochodom velmi rad aj kvoli nej, ale k veci..zistujem, ze kazdym dalsim filmom stupa v mojom rebricku vyssie a vyssie..no a k filmu, ten je naozaj perfektny, jeden z filmov pri ktorych zabudnete na vsetko a nechavate sa unasat az privelmi skutocnym dejom. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Hodně působivé drama s ohromně uvěřitelnými, skvěle napsanými a dokonale zahranými hlavními i vedlejšími postavami (děti mě svou přesvědčivostí šokovaly!). Mhmm... to bysme měli suchou definici, a teď něco málo mých niterných pocitů. Je to síla. Skutečně těžce popsatelná síla, která mě zasáhla přímo do srdce (uvědomuju si patetičnost té věty, nebojte, ale prostě je to tak). Silný příběh, plný emocionálně vypjatých chvil, milých epizodek, nejasných náznaků, dokonce i humoru, který se mi moc líbil, zkrátka je to něco, co stojí za to vidět. Věřte mi. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Výborný filmový zážitok aj cez prepálenú stopáž. Linka melodrámy, citových rán a poníženia sa strieda s humorom. Nevtieravú tieseň však smiech nezaplaší, len poskytuje nadhľad a milosrdný odklad búrlivej noci, ktorej záverom je očistenie. Celá herecká zostava pôsobí veľmi kompaktne, postavy sú dobre napísané, chémia funguje, ústredný konflikt bez problému vtiahne, tak prečo teda nedať najvyššie hodnotenie? To je práve ten najväčší paradox celej veci. Čert zober prepálenú stopáž a naháňania príliš mnohých zajacov naraz. Je to dobrá dráma a (nielen) svojim rovesníkom ju odporúčam všetkými desiatimi. Krásna Kate Winslet a Jennifer Connelly potom už len chutnými čerešničkami. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Podarilo sa mi násť dostatok ľudí do kina. Bolo nás sedem a prvá reakcia bola, že toho bolo aj na dva filmy. Myslím, že nie. Aj keď film obsahoval dve línie v niektorých momentoch som mala pocit, že by sa to dalo aj urýchliť. Menšia stopáž by tomuto dielku podľa mňa neubrala na kvalite. Preto o jednu hviezdičku menej. A tiež preto, že hlúposť /v tomto prípade ju môžeme nazvať infantilnosťou, ktorá je hlavným motívom filmu/ ma irituje. Iný záver som ani nečakala - čokoľvek iné by už patrilo do ríše bájok a oceňujem, že sme ostali v obyčajnom svete plnom zlyhávajúcich ľudí a predsudkov. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem tieto vzťahové filmové záležitosti. Rada sa nechám unášať iskrivou zápletkou, analýzou ľudských citov, vzťahom tela a psychiky. Little children ponúka priamočiaru emočnú explóziu či už dvoch potenciálnych partnerov z 2och zdanlivo nefunkčných manželstiev, vykresluje životnú peripetiu sexuálneho devianta a jeho najväčšieho odporcu. Atraktívne prepojené dejové línie majú spoločný a výstižný názov. Všetky postavy totiž rovnako ako deti neodhadujú riziko svojho správania, konajú pudovo, majú prízemné motívy. Celkom pôsobivá a nevtieravá myšlienka odrážajúca súčasť každého z nás... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (14)

  • Do titulků se nedostalo jméno vypravěče, kterým je Will Lyman. Jeho hlas je známý z množství televizních dokumentů a seriálů. Slyšet jsme ho mohli například v Západním křídle. (imro)
  • První film po třinácti letech Jackie Earleho Haleye. Za svůj výkon byl nominován na Oscara. (Martin00x)

Související novinky

Daniel Craig míří do televize

Daniel Craig míří do televize

02.06.2016

Představitel Jamese Bonda stále nepotvrdil, zda si znovu obleče ikonický smoking. Všechno ale nasvědčuje tomu, že je s agentem 007 hotový. Na jedné straně máme setkání bondovských producentů s Jamiem… (více)

Temný rytíř na Divokém západě

Temný rytíř na Divokém západě

05.08.2012

Christian Bale skončil jako ochránce Gothamu (alespoň prozatím to tak vypadá) a poohlíží se po dalších projektech. Adaptace bestselleru Bostona Terana The Creed of Violence ztratila Leonarda DiCapria… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno