Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (457)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

veľmi slabý a trápny odvar miliónkrát videného, ktorý je tak zle napísaný, tak chaoticky zrežírovaný a zahraný, že v prvej polovici pripomína skôr pokus amatérskeho naivného detského súboru z Vyšného Bukového pri divadelnej rekonštrukcii partizánskych bojov na výročie SNP a druhá polovica zasa nejaké vysoko amatérske dokumentárne zábery zaznamenávajúce výpadok prúdu v opustenej šachte . . . ku koncu som začal driemať, čo do tohto okamihu stále hrdo neľutujem . . . jedna odseknutá mávajúca ruka a mutantský anál ani zďaleka nevytiahnu umierajúci pokus o "film" spomedzi hovien - a aj keby (ak mám citovať scénu z filmu), tak ihneď zahynie na rozsiahlu infekciu - infekciu debilitou a brutálnou absenciou akejkoľvek zábavy, nápady, talentu, whatever . . . ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé sledovať,ako sa stráca US Army pod rukami zmutovaných"postihákov"!Úplne trápny scénar,ktorý sprevádza podobný štýl prevedenia.Prvá pol hodina filmu Vás,iba ak tak poriadne rozčúli a budete sa chytať za hlavu..!Avšak nastane určité zlepšenie,ktoré nemôže už tomuto snímku pomôcť!Ale aj napriek tomu by som tento film nenazval prepadákom,pretože"hnusárna"je to poriadna a sú okamihy,keď to ide..!Musím povedať,že veľmi som sa nesklamal-nenudil som sa! :)) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě o třídu až dvě slabší pokračování, které nemá s prvním dílem vůbec nic společného. Máme tady, nebudu psát elitní, vojenskou jednotku, kterou bych nevyslal hlídat ani liduprázdný atol v Tichomoří. Vojáci mají spoustu problémů sami se sebou, s disciplínou, takže jich spousta zezačátku umře zcela zbytečně. Nakonec se koná taková ta klasická vyřazovačka, ve které divák samozřejmě ví, že poslední voják nakonec stejně vyhraje. Ve své době jsme měli štěstí, že 3 už nikdy nevznikla. 40% ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Dvojka siahla na dno, ako pred mnohými, mnohými rokmi pokračovanie starého Texaského masakru. Hory 2 sú na úrovni béčkových hororov z 80. rokov, akurát majú ostrejší obraz a sýtejšie farby. Keby som to nepozeral v záhradnom kine s veselým publikom, ktoré tlieskalo každému padlému mutantovi, asi by som to vypol. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Totální zničení nápadu a myšlenky prvního dílu, který skvěle připravil půdu pro silný druhý díl, který se potácí v hlubinách nudy a blbosti. V prvním díle bylo na co koukat, atmosféra byla velmi silná, ale druhý díl nejen, že odhazuje příběh jedničky, ale také se snaží ukázat děj z trochu jiného pohledu. Tentokrát víme, co nás čeká, známe taktiku soupeře a taky se můžeme rozloučit s nějakou návštěvou světa těch druhých "lidí ze tmy". Jako hlavní postavy nám jsou vnuceni poměrně nesympatičtí vojáci, jejichž IQ bych nenazval měřitelné. Režisér se asi domnívá, že co nezvládne atmosférou a aspoň slušným vedením filmu dožene krví a nesmyslnými scénami. V tom rozhodně HHE2 vítězí, ale pochybuji, že to byl účel. Pokud jste viděli jedničku podívejte se, ale jinak nedotýkat.("Američtí prezidenti neříkají pravdu od doby, co byl Trueman prezidentem... " to mě rozesmálo, jediný úspěch autorů) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)
  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)

Reklama

Reklama