Reklama

Reklama

True

  • Německo True
Krátkometrážní / Romantický
Německo / Francie, 2004, 10 min

Epizoda z filmu Paris je t'aime o vztahu dívky a slepého kluka. (Elrond88)

Recenze (121)

Rufete 

všechny recenze uživatele

Za sedm minut se toho tolik dozvědět, to je hezká věc. Začátek se mi obrovsky líbil, monolog Natalie Portman byl skutečně překrásný. Film "Paříži, miluji Tě" jsem ještě neviděl, ale pokud se nese ve stejném duchu jako tenhle kousek, už teď se na něj těším. Je to moc hezký příběh, ke kterému není třeba nic dodávat. Jen se mi nelíbila ta rychlostní směs představování celého jejich vztahu, šlo to udělat lépe. Ale nebylo to špatné, to vůbec ne. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

O.K. přiznávám se, že patřím mezi ty lidi, kteří při pohledu na Natalii Portman utírají podlahu od slin a každou scénu kde se zjeví přetáčí dokola a dokola... True ale není jen její herecký koncert, velký přínos na celém "filmu" má Melchior Beslon v roli Thomase. Ten mužík je skvělej. Pak ještě nepodstatnej člověk Tom Tykwer ( sranda samozřejmě), ten je taky božskej. Ne nejlepší kousek v Paris, je t´aime , ale na stupni vítezů určitě stojí... ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejzajímavějších a filmařsky nejspíš nejlépe zvládnutých epizod filmu Paříži, miluji tě. Slepý chlapec, který zná zkratky v Paříži, po kterých může běžet s větrem o závod, aniž by zabloudil, nebo jen zakopl, se seznámí s půvabnou dívkou, která ráda zahodí své mládí pro to, aby pečovala zbytek života o slepce... Krása :) 8/10 ()

mohamedsfinger 

všechny recenze uživatele

Jak málo času stačí na to, aby vás film dostal do kolen a nechal zírat s otevřenou pusou... přesně takhle na mě tohle Tykwerovo opravdu mistrovské dílko zapůsobilo. Kouzlo celého snímku netkví v hercích (kteří ale tvoří důležitou část, že, Natálko?), ale v dokonalém střihu a práci s časem a samozřejmě pointě. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama