Reklama

Reklama

Slídil

  • USA Sleuth
Trailer 2
Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, 2007, 86 min

Obsahy(1)

Slídil je remakem stejnojmenného filmu z roku 1972, který byl ověnčen čtyřmi nominacemi na Oscara a v němž si též zahrál sám Michael Caine. Tentokrát se ve filmu vrací v roli opačné, v roli milionářského autora detektivních románů, který si měří schopnosti s nezaměstnaným hercem (Jude Law) ve smrtelně vážné a vážně zamotané hře s hrozivými důsledky. Film byl v roce 2007 nominován na Zlatého lva na Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách. A na stejném festivalu též obdržel cenu The Queer Lion, která je udělována filmům reprezentujícím aspekty homosexualního života. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Dve slová...kravina a konina! Takýto stupídny film sa vydáva za nálepkou mysteriozny-thriller??? Čo tam je mysteriozne? Kde je aspon štipka thrilleru, v ktorej scéne? Divil som Caine-ovi, že sa dal na takýto film prehovorit. Žeby nedostatok penazí, tak berie všetko čo mu dajú? Tu na csfd ale zistujem, že je to remake filmu, v ktorom hrál mladého. To ale neospravednuje žalostnú kvalitu filmu, ktorý hned teraz mažem s disku. Moje hodnotenie: 9%

Javert

Javert (hodnocení, recenze)

Mám pro něj taky slabost, ale tohle prostě sám utáhnout nemohl. Je to jen ubohá kopie pětihvězdového originálu:-) Čímž rozhodně nechci říct, že by v tomhle remaku zahrál špatně.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

za těch pět hvězdiček může má vrozená genetická slabost pro Michaela Cainea :-) já si prostě nepomůžu.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Jestli je tato nová verze lepší v něčem, tak jedině tím zcela nejmoderněji vybaveným domem a tou určitě působivou atmosférou, jenže to nestačí a ikdyž se oba mí herečtí favorité snaží seč můžou... na lepší než dvě hvězdičky hodnocení to nestačí... doufám, že oba herci svůj velký herecký potenciál ještě využijí ve filmech, které nabídnou víc...:-)

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

Payushka: Reaguju na tvuj komentar a musim rict ze *Ledger* byl dobra volba a Jude Law by se do roli Jokera nehodil....

Javert

Javert (hodnocení, recenze)

Origoš byl lepší než remake. I když Caine se Olivierovy role zhostil více než dobře.

woody

woody (hodnocení, recenze)

Remake Slídila v režii Kennetha Branagha!! Michael Caine, jenž hrál už v původním filmu a jen si prohodí roli s Laurencem Olivierem, zatímco jeho role se ujme Jude Law... To bude bomba!

Tery16

Tery16 (hodnocení, recenze)

Jméno režiséra sice moc neznám, ale zato obsazení mých dvou oblíbených herců mi říká, že by to nemusel být špatný film.

Reklama

Reklama