Reklama

Reklama

Hry bez hranic

(pořad)
  • Francie Jeux sans frontieres (více)
Soutěžní / Rodinný / Sportovní
Francie / Československo / Nizozemsko / Velká Británie / Malta / Maďarsko / Česko / Portugalsko / Španělsko / Belgie / Švýcarsko / Západní Německo / Itálie / Řecko / Jugoslávie / San Marino / Tunisko / Lichtenštejnsko, 1965, 69-81 min

Obsahy(1)

Zábavné soutěžní klání družstev Itálie, Portugalska, Malty, Švýcarska, Řecka, Maďarska, Slovinska, Anglie a České republiky ve známé mezinárodní hře. (oficiální text distributora)

Recenze (413)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Týmová Drtivá porážka, kde hrají země Evropy proti sobě v co nejšílenějších a nejdementnějších disciplínách. Je sranda nejenom pozorovat snažení soutěžících v nemožných kostýmech, ale především fandit českému "nároďáku", protože prostě člověk chce porazit ty Portugalce, Angličany a tak. Stupidní paráda. 95% ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

tak nevím mám hodnotit kameru, nebo snad herecké výkony, či jaká byla hudba (potažmo úvodní znělka)??? Hru jako takovou hodnotit - nu tak jak a kdy někdy dobrý, jindy nuda, někdy zábavný, jindy usapávající. Když tam bylo třebas vaše město, tak jste pochopitelně sledovali. 50% Ale pořád nechápu co to tu dělá? Což takhle rovnou sportovní přenosy - fotbal, hokej - taky můžeme hodnotit nebo třebas i televizní noviny...... ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Attention! Prêt!! Uííííííííí!!! Gigantický mezinárodní projekt, který nemá v historii zábavných televizních soutěží obdoby a kdo ví, jestli někdy ještě mít bude. Hlavní příčinou jeho konce byla obrovská finanční náročnost, kterou nestačila vykompenzovat ani divácká popularita provázející celou soutěž. Je to obrovská škoda, veškeré integrační snahy Bruselu totiž v porovnání s tím, jaký účinek tahle soutěž měla, dosahují jen zlomkového úspěchu. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála soutěží, kde si dospělí hrají jako děti a diváci v křeslech to akceptují a předou jako kočky. Entuziasmus Adamcové působil příjemně - vypadalo to, že má soutěž a lidi kolem ráda... Zjevně jí formát soutěže sedl. Když byla hostitelskou zemí H.B.H. ČR, dost jsem to prožíval a přišlo mi škoda, že naši tvůrci nevyvinuli takovou kreativitu, jako některé jiné země. Alespoň jsem měl ten pocit. Ale možná svou roli sehrál i rozpočet, který byl asi menší, než měly bohatší země. Docela mě mrzelo, když toto roztomilé bláznivé klání skončilo a H.B.H. přestali vysílat. ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

Páni je to tak dávno. Uplně by jsem na to zapoměl, jenže dnes to hrali na čt 1 a byl jsem velice mile překvapen, nad tím jak se mi to pořád zdá kouzelné. Docela rád by jsem viděl i pokračování v novém vydaní 21. století. Nádherná atmosféra se skvělou úvodní znělkou, mě neposkytuje místo pro žádnou byť sebemenší výtku, tomuto sportovně zábavnímu pořadu. Prostě je to úžasné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • S myšlenkou sjednotit země Evropy zábavnou formou přišel francouzský prezident Charles de Gaulle. (Ded@M@tes)
  • Každé z účastnických zemí byla přidělena unikátní barva, jíž se země pro větší diváckou přehlednost v soutěži prezentovala. Československu/Česku například vždy patřila barva oranžová. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Reprezentaci Československa a posléze i České republiky lze procentuelně považovat ze všech zúčastněných zemí za nejlepší. (Ded@M@tes)

Související novinky

Darabont a King opět spolu

Darabont a King opět spolu

08.02.2007

Frank Darabont ještě nedokončil svůj nejnovější projekt a už se rozpovídal o svých budoucích plánech. V nynějších dnech pokračují přípravy na jeho další film The Mist, který vychází z novely mistra… (více)

Reklama

Reklama