Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Oprýskaný a mnohokrát použitý příběh "from zero, to hero," ovšem tentokrát s řádně okořeněnou motivací. Tón vyprávění koliduje mezi parodií a Napoleonem Dynamite. Obsazení bych nazval známé ksichty, ale kromě Isly, žádné známé jméno. Přesto jsou všechny postavy zahrány užásně. Co mě ale donutilo udělit tomuto filmu 5 hvězd? Humor - je nekorektní, je originální a je všudypřítomný, opravdu tvůrci maximálně využili krátkou stopáž a tudíž má divák pocit, že se směje od začátku do konce. A ten soundtrack!!! 80. léta jsou má citlivá struna a jestliže na ní brnká celý film, tak sountrack na ní hraje kytarové sólo Jimiho Hendrixe...90% ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

A ona to byla nakonec docela p*del. Hot Rod je prototyp totálního losera, kterej se stane kaskadérem (i mě by to šlo líp), páč jeho otec byl taky kaskadér... nebo nebyl?! :) Jako ono to trapný je, ale takovym přijatelnym, milym způsobem. Přiznám se, že pár vtipům sem asi neporozumněla, ale některý byly skvělý. Andy Samberg je sladkej a hezky se mi na něj kouká. Jo a ten českej název... to je zase perla (teď sem chtěla udělat smailíka s očima vsloup, ale takovej asi neexistuje :). 60 % ()

Reklama

0kozel 

všechny recenze uživatele

Super film já se u toho řezal hlavně u první půlky. Parta looserů, jejichž kápo (rádoby kaskadér) se snaží vydělat na záchranu nevlastního otce, aby ho pak mohl umlátit :) Navíc pár dobrých hlášek např: "Ty jseš ale divnej." "To si piš, že jsem!" Nebo scéna při přeskoku bazénu je taky super. Prostě jedna z těch lepších komedií z posledních pár let. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Prach obyčejná komedie, kdy se od plic zasmějete jen při prvním a posledním kousku co se snaží předvést. Jinak ubohý souboje s nevlastním otcem v plastových chráničích mi připadají jak z céčkové produkce a banda 30ti letých típků co se chovají jak kdyby jim bylo deset je vážně ubohost. 2* za těch pár málo scén, kdy jsem se vážně bavil... ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Kombinace "osmdesátkové" komedie a nepojmenovaného žánru (sebe)zraňující komedie (např. Scary Movie, Sám doma) - navíc ještě lehce říznutá loserovstvím "Napoleona Dynamita". Na rozdíl od rutinního rádoby závavného narážení do předmětů ve stylu série Scary movie je destrukce Rodova těla spjata s faktem, že jeho postava je amatérský kaskadér. Film rovněž obsahuje celou řadu povedených nápadů jako např. sestřih sekvence rozhovoru do rytmu beatů. Škoda jen, že film, který se tolik obrací k 80. letům (velmi důkladně např. soundtrackem a fetišizací hustého knírku) má příliš moderní vizuální podobu. Možná i proto mnoho diváků toto sepjetí s osmdesátkami nepochopilo anebo si už tyhle léta nepamatují ani z vyprávění rodičů:-D. 7/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama