Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kýčovité, přeslazené, růžové až na půdu. JENŽE! Pak to přijde, z čistého nebe, když to člověk potřebuje a ani o tom sám neví! Jednoduše jsem zmáčknul "play" a byl na měkko od začátku do konce. Nepamatuji se, kdy jsem naposledy viděl něco tak hrozivě dojemného. Díky bohu to ale funguje, a vedle zadržovaných slziček (fuck!) jsem se dočkal i dravého napětí, roztomilých komediálních prvků a zručné technické stránky. Nemám co vytknout: Poslední Křížová výprava v mé TOP 10 se ještě teď třese, Indy málem přišel o koule! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se dívala především kvůli Rachel Weisz. Ryan Reynolds je sice možná "divácky" hezký, ale pro mě obyčejný a nepociťuji k němu nijaký obdiv či sympatie. Jedná se o příjemnou a vtipnou, avšak typicky americky oslazenou limonádu. Děj rychle uběhne díky svižnému tempu. Oceňuji hudební vsuvky v podobě Kurta Cobaina a jeho "Come as you are" či pěvecký výstup Rachel. Ta je zde, zkrátka, jako snad ve všech filmech, jako rozkvetlá květinka. Vždy vypadá tak něžně, křehce a dobrotivě. Jako žena, které by nikdo nechtěl ublížit a která by sama nikdy jinému ublížit ani nedokázala. Dokážete si ji třeba představit v nějaké roli vypočítavé a manipulativní mrchy? Já snad ani ne:) ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jde o romantickou komedii, je potřeba ocenit fakt, že navzdory aktuálním trendům je z filmu cítit spíš Allen než Apatow… Hlavní hrdina (obstojný Reynolds) se tu na přání malé dcery obratně prohrabuje svou partnerskou minulostí a svůj milostný rejstřík představuje jakožto vtipnou detektivku ze života. Tu mu pak svými vstupy v rámci „pátrání“ velmi mile nabourává sympatická Abigail Breslin („What´s a threesome?“). Svižnou konverzačku plnou malých životních pravd navíc obohacují Bill Clinton, Nirvana a tradičně skvělá Rachel Weisz. Škoda jen toho až přespříliš doslovného závěru, ve kterém se režisér snaží udusit diváka cukrovou vatou (o totéž se pokusil už coby scénárista Wimbledonu). Kdyby posledních deset minut zůstalo na podlaze střižny, šel bych s hodnocením určitě výš, takhle je to „jen“ za tři. BTW Kevina „Hamptona“ Klinea jsem málem nepoznal. Ten chlápek je tu opravdu hodně „svůj“:-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,241,649Tržby Celosvetovo $55,447,968Tržby za predaj DVD v USA $12,289,298 //počet predaných kusov 663,903║ Ono to je fajn, dobrý herci, zaujímave sa zafarbujúci dej,... ale chýba tomu lepšia svižnosť a taktiež to až tak nechytí za srdce ako by som v konečnom výsledku čakal. /50%/ ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že scénář je prostě nezajímavý. Celou dobu jsem říkal, čím si tento nemastný, neslaný film vysloužil 75%, sice to nebylo trapné, ale místy to opravdu nudilo a vtipu to taky moc nepobralo. Nebýt konci, který byl vážně moc pěkný, tak bych dal i 2*. Škoda, námět alá HIMYM mohl dopadnout mnohem líp, dokonce i herecké obsazení mi přišlo fajn. Ale rozhodně mě to nevzalo tak, jak jsem si myslel. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)

Reklama

Reklama