Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Diskuze

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Stallone

Spoiler: Bylo to super, ale jen do doby, než se tam objevily ty monstra. Předtím to bylo reálné a s koncem, který by nebyl nadpřirozený, by to bylo mnohem lepší.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jsem obrovský fanoušek hororu, ale toto se vážně nepovedlo. Začátek je velice slibný. Zaujal mě nápad fotografa v nebezpečných, nočních ulicích. Hlavní záporák charismatický, jeho ´´mordovací´´ nástroj neokoukatelný a Brooke Shields krásná. To jsou ale jediná pozitiva filmu. Příběh po čase začne nudit a Bradley Cooper přehrávat. Ani jednotlivé vraždy nejsou dobře natočené. Když u toho chybí reálnost a logika, nemůže snímek působit syrově a uvěřitelně. Pro ty kteří mají nakoukáno jako já film nedoporučuji. Někdo, kdo s horory začíná, ať se klidně podívá. Zjistí, jak se horor natočit nemá a v budoucnu má velkou jistotu, že ten další horor bude lepší. Zde je toho prostě hodně špatně, hlavně scénář, Cooper a závěr, který chce šokovat, ale mě uspal! Tady je prostě nutné sledovat mě, aby se člověk nenapálil. Hodnocení mezi 1-2*. Dám horší 2*.

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Logika R.I.P..........prvé dve tretiny filmu výborné,posledná polhodina totálny prúser..pozerám cca 3 filmy denne,ale takúto kokotinu (počnúc nápadom tej vypatlanej blondýnky vlámať sa do vrahovho bytu) som už dlho nevidel...DLHO! 60%

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Obsahuje spoilery ! ! ! ! 

 Já teda nevím, ale já asi viděl úplně jinej film, než ti co ho tu vychvalují, protože je to jeden z nejděbilnějších hororů, co jsem měl možnost kdy vidět. No jednak jsou tam naprosto nelogický věci, jakože už se tam 100 let ztrácí lidi, který (v poslední době) vždycky vidí kamery, který nám jsou ještě polopatě ukázaný, za celou dobu po lidech nikdo nepátrá jen proto, že jedna černoška to peče s úchylákama, co jsou zalezlí někde (kde jsou bůhvíjak koleje, ale oni tu hlavně byli dávno před lidma) a jediný co je drží zpátky je pár mrtvolek a to jim stačí ke klidu a pohodě aby si v klidu dál bublali kdesi vě špíně ... není nic vysvětlený v průběhu, vinniemu rostou na hrudníku pupeny (WTF?), který si pečlivě schovává za zrcadlo , lidi práská asi jen tak z prdele místo aby je zabíjel (když už musí) trochu normálně a nezasíral tím celej vlak, což mimochodem nikomu nepřijde nápadný že v  posledním vagonu visí 15 mrtvých nahých lidí, vlak je samozřejmě přímo u odbočky pod jatka hned jakmile vystoupí poslední cestující, nemluvě o kamerách přímo v tunelech a systémech sledování vlaků a jejich přesné polohy, u kterýho zvyknou bývat dispečeři, ať už je ten vlak klasická linka co tam patří nebo vyjíždí jen kvůli tomuhle, pak taky nechápu, když měl itinerář s přesným časem vlaku, proč přišel o hodiny a hodiny dřív, aby seděl na lavičce jako trotl, když kolem mezitím prošlo 1574 lidí a to je jen polovina co si stihnu vybavit .... bohužel ztráta času

 

ps. teď to budeš dělat místo něj, protože jsem ti sežral jazyk a protože máš na hrudníku čmáranec ... tak okej :D

Uživatel jarkolar smazal svůj příspěvek.

Uživatel jarkolar smazal svůj příspěvek.

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

horror to urcite neni, temer bez lekacek, atmosfera se nemusi krajet, temer zadna totiz neni, vysledna pointa ale byla slusna

2*

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

To mna zase áno. Brutálne scény sú mi fuk. Ale dej je velmi zaujímavý. Rozbieha sa síce hrozne (fotograf a bla,bla ..čo nafotí a tak ..nuda) ale akonáhle začne prenasledovat "masiara" začína film menom THRILLER. Ten trvá až scény 10 min pred koncom, ked tam dajú akože hororovú vsuvku s tými bytostami (nemusela tam vobec byt). Záver je "neprekvapujúco" velmi dobrý. Aj ked má film plno, plno, plno nelogizmov, dier a nepresností (z priemerneho chlapa vytečie asi 5 l krvi, vo filme v jednej scéne aspon 20 l, atd) , za ktoré by si nezaslúžil lepšie hodnotenie, a ktoré by som  nikdy v podľamna 4-hviezdičkovom filme nemal vidiet, kvoli strhujúcemu deju a kvalitnému thrillerovskému ponatiu mu ich dám. Moje hodnotenie: 74%
to Big Mae: práve túto lacnú scénu by som z filmu vyhodil, nie kvoli brutalite a krvi, ale kvoli jej nezmyselnosti a túžbe len a len šokovat.

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

Několikrát jsem v naší městské hromadné dopravě potkala chlapíka, který jakoby vypadl z oka postavě Vinnieho Jonese. Když seděl, tak vypadal podobně jako Vinnie na první fotce v galerii, měl černý oblek, jakousi velkou kabelu a ten chladnokrevný výraz bez emocí. Párkrát jsem mu věnovala pohled a bylo to takové... velmi zajímavé:)

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Jde o to, bát se... a to splnilo účet... Jinak je to zhovadilost, hlavně to rozuzlení... ;-)  Ještě, že metro v Praze takhle pozdě nejezdí... :-)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

ak som si nehovoril 99 x bože tak ani raz ... tolkokrat som to v zivote nehovoril ako pocas tohto filmu ... primitivny, naivny, neuveritelne srackoidny horor, ktory ma ani minutu nenechal v klude bez toho aby som sa dostaval do deja..neustale rusenie filmoveho zazitku ako ked unaveny clovek chce zaspat a zakazdym k nemu niekto pride a zobudi ho - tak takyto filmovy zazitok si strcte! .. tych zopar nechutnosti, a krv merana v hektolitroch -to ma ma akoze uspokojit? to ma mat dobry horor? vobec nie, uplne cele zle...idiotske chovanie postav, film je cisto zamerany na "akciu s nechutnostami" ziadne sympatizovanie s hercami, ziadna zapletka, nic..este aj tie "prekvapenia" boli lacno predvidatelne. ...dokazal by som si predstavit myslienku filmu v inom prevedeni, v inych hercoch, dialogoch, pretoze to dobre co film ponukol bol jeho koniec, ale to ho nezachrani - pulnocni vlak to spackal a vsadil na image a aj ten je otrasny (umela gebuzina+akcia+nechutnosti+to je vsetko+viac necakajte+vsak to aj bude stacit)...nevyuzity potencial...strasna slabota, toto chce prerazit?? .. takto pokaslat cely film, ach boze, odpad!

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

podla mna vydarene dost dobre ako horor zaujalo sado maso riadne REZNIK nema chybu :)))))))))))))))hod****

dipus

dipus (hodnocení, recenze)

Celou dobu jsem čekal, kdy ve filmu bude aspoň něco zajímavého, ale nedočkal jsem se. Úroveň pouze klesala. Ani se to nedá nazvat hororem. Není čeho se bát, když je to taková nesmyslná kravina..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

maurik

maurik (hodnocení, recenze)

perfektny horor po dlhej dobe.vadil mi jedine trosku nudny zaciatok a prapodivne fantasticky koniec.

SKreyn

SKreyn (hodnocení, recenze)

Výborní herci, Vinnie Jones a Bradley Cooper, zaujímavý dej, super atmosféra a veľa krvy. Tento film, nebyť toho neuveriteľného konca, by som hodnotil 4*, ale bohužiaľ ma ten koniec strašne prekvapil a pokazil mi celkový pohľad, hodnotenie filmu, tak nakoniec len 1*. Keby som si najprv prečítal príbeh od Clive Barker-a - Midnight Meat Train, čo ja nečítam okrem novín skoro nič, tak by som to asi nepozeral. Milovníci horroru a sci-fi si určite prídu na svoje. 1*

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Tak jsem postřehl, že DVD konečně vyšlo i u nás. To s sebou ale očividně přineslo i spousto těch, kteří nepobírají Barkerovu tvorbu a kvůli konci ubírají na hodnocení. No co, co člověk, to vkus, ale uživatel Rockwood to skutečně rozsekl, když ve svém komentáři označil film za TYPICKY AMERICKÝ a samozřejmě s TYPICKY AMERICKÝM KONCEM. Takže dodatek ode mě - Clive Barker je BRIT!!!

spivo

spivo (hodnocení, recenze)

Napínavej film od začátku do konce. Nejni k tomu co dodat!!!*****

VelKejKing

VelKejKing (hodnocení, recenze)

Tak tohle byl jeden z nejlepších hororových thrillerů, které jsem kdy viděl. Filmy si dělím do dvou kategorií: Filmy, které jsou natolik nudné a nedopracované, že už se hodinu předem modlím, aby skončily a pak na filmy, které mě naprosto vtáhnou svým dějem a nudit se mě nenechají ani vteřinu... No a mezi ty druhé patří i půlnoční vlak... R. Kitamura to měl vymyšlené více než dobře... B. Cooper se postupně propadal do role naprostého zoufalce a Vinnie Jones, ten se do té role vyloženě hodil... Jeden z mála povedených filmů za poslední dobu a toho si cením ;)

Kreznjrk

Kreznjrk (hodnocení, recenze)

Chceli tym povedat, ze uvodna scena sa odohrava az na konci deja, predsa...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Podľa mńa to bol parádny film, vysoký nadpriemer po všetkých stránkach, ale aj tak som úplne nepochopil jednej veci. Ten muž, ktorý sa na začiatku filmu šmykol na tej kaluži krvi a potom cez okno videl zabíjanie bol aj v poslednej scéne filmu, ked´ už prišiel nový zabijak a zase sedel v metre. To akože aj napriek tomu, čo tam videl bol ešte ochotný zase ísť metrom a nikomu nič nepovedať? Alebo ak bol s nimi, tak prečo bol na začiatku taký šokovaný. Toto vážne neviem, ale aj tak sa mi to veľmi páčilo, ale neviem, čo chceli týmto povedať.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

co byste čekali od žánru jménem horor, teda až na výjimky? především ty starší?

dextrush

dextrush (hodnocení, recenze)

+ (plus) = klávesová skratka "shift+del"
- (mínusy) = všetko ostatné
Počas celého filmu som čakal, že sa niečo stane. Ale čuduj sa svete, ono sa vlastne nič nestalo. Už v polovici filmu som mal chuť, zatvoriť oči a zaspať. Nie však kvôli únave, ale absurdite, ktorou je celý film poznačený. Až na pár scén (pár rozumej dve), kedy som sa zúfalo snažil (za použitia vlastnej predstavy!!!) nájsť na filme čo-i-len jediné malé plus a náznak hororu, môžem s pokojným štítom za seba povedať, že je to jeden z dvoch najhlúpejších hororov za posledné desaťročie. A bol taký plytký, prehľadný a nehororový, že sa na horší film z pred tohto obdobia hádam ani nespomeniem. Po skončení filmu som premýšľal, prečo som tých 98minút nevyužil na niečo príjemnejšie - napríklad také štrikovanie, prípadne počítanie hviezd na oblohe (cez deň!!!), miestami aj tlčenie si kladivom po prstoch. Takto mi ostali len dlhy v lekárni za utišujúce lieky.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

docela dobré, ale co mě opravdu nasralo, je jak to ta jeho (Brooke Shileds) hrotí, on si tam jen třídí fota, rozvíjí teorie a ona se chová jak kdyby se dělo bůhví co (to jsem si myslel v polovině filmu), ale pak se to rozjelo, a pořádně.. to nadpřirozeno, které se tam pak dostalo, jsem vůbec nečekal (vdechlo to filmu jinou vážnost), ale ten konec mě naštval, protože se člověk nedozví to hlavní: proč? Jones byl hodně drsnej vrahoun

milnovo

milnovo (hodnocení, recenze)

absolutne nelogicka sadomasochisticka blbost, a to mam velmi rad horrory..

petero

petero (hodnocení, recenze)

Nebol by som proti, keby každá sfilmovaná poviedka dopadla takto dobre.

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

Lojz@ souhlasím, pro mě The Strangers také hororem. Zatímco tenhle filmes je neskonalá rádoby cool drsňákovina.

Reklama

Reklama