Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 2

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (638)

Ainy 

všechny recenze uživatele

To vejce mi zpočátku vadilo. Říkala jsem si proč tam dosadili zrovna slepičí produkt? Nicméně jsem si na něj postupem času zvykla a dokonce mi jeho přítomnost připadala i vtipná. Jinak celkově zdařilý animák. Těšila mě ta spojitost se Shreckem, jako že vlastní kocourův příběh. Předpokládám, že to bylo vsazeno do doby po zlobrovi, jinak by ta kočičanda byla s ním i tam. Leda že by ho ještě před tím opustila kvůli jinému kočičímu tanečníku, tančícího latinu. Rovněž jsem byla překvapená z nezvykle nepohádkového konce, než ukázali jak si nebeská husa hraje se svým nebeským housetem, snášející zlatá vejce, na nebeských obláčcích. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kocour v botách je vesměs svižná, místy humorná jednohubka, která nepostrádá na akci a vedle shrekovského univerza si půjčuje příběhovou linku z klasické pohádky Jack a stonek fazole. Oproti prvním Shrekům není až zase tolik originální, ale na druhou stranu zase nenudí a neurazí. Je to příběh o přátelství, hledání pravdy, pomstě a odpuštění - v animovaném hávu, za zvuků mexické hudby. Plusový bod za neplošnou postavu Valdy Cvaldy. Ve výsledku lehce nadprůměrný kousek, který měl určitě svoje rezervy, nicméně i tak děj utíkal a člověk se při sledování pobavil. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak je príbeh nezaujímavý, tak je potom jedno, že tvorcovia inteligentne pomrkávajú na dospelého diváka a ten si tak všíma iba tieto detaily, aby sa decká mohli naplno baviť niečím farebným a pohyblivým. Zoberte si prvých dvoch Shrekov, kde by tie popkultúrne odkazy bez poriadneho príbehu boli k ničomu. Zvláštny mix westernu a klasických rozprávok, čo môže zodpovedať Shrekovmu miš maš štýlu, mna by ale Kocúr v botách viac zaujal ako čistokrvný western, kde si Kocúr akože na moment odskočil kúsok na sever od Rio Grande. Hlavná postavička fajn, mačka femme fatale tiež, ale to vajce mi pripomínalo ťažký fail v podobe maskota olympiády v Atlante. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je to jako pokračování se Shrekem, tady ale zelené mužíčky nehledejte. Kocour, jako hlavní postava už je celkem okoukaná, takže je jasné, že velký úspěch to mít nemohlo. K tomu navíc divné vejce, s ohavným nosem, se sem jednoduše nehodilo. Mě se ve Shrekovi Kocour líbil, tady už mi nepřišel tak sympatický. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, nic, co by mě nějak zklamalo a nějaké nadšení nebylo stejně v očekávání, takže pro mě ucházející animák. Rozhodně lepší samotný tenhle kocour, než poslední díl Shreka. Že je to zas kaše s několika přísadami je jasné, ale už jsem si tak nějak zvyknul. Co mi ale trochu vadilo, bylo to rozsekávání obrazu po obrazovce pro 3D efekty. Osobně mi celý 3D leze už pěkně krkem, díky tomu se filmy ku.ví víc a víc. Vůbec se nekouká na děj, celkový obrazový dojem, ale všechno se točí jen proto, aby se filmaři mohli v pár záběrech pochlubit nějakým “vytříbeným“ 3D efektem :-( a to je hnus velebnosti. Tak nám nezbývá, než našim děckám nasadit pěkně výdobitky moderní doby a nechat je kochat se tím vyumělkovaným pseudo3Dsvětem a nechávat jejich zdraví na pospas podobných filmů. Pryč s 3D, bez něho byly filmy lepší a hezčí!!!! ;). Ne, že by KOCOUR V BOTÁCH byl špatný, on je celkem roztomilý, vtipný a v konkurenci animáků lehce nadprůměrný...to 3D drbu obecně. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • V severoamerických kinech film utržil 149,3 milionu amerických dolarů, celosvětově 555 milionů. (NIRO)
  • Když Čiči (Salma Hayek) dostane Kocoura (Antonio Banderas) z vězení, háže mu jeho kord, klobouk a boty, ale ne opasek. Kam si tedy Kocour zasouvá svůj kord v následujícím záběru, když společně opouštějí vězení? (Conspi)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama