Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 258)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Směle našláplý námět, který si sarkasticky bere na paškál komiksové adaptace, režisér Peter Berg spolehlivě zazdil přívalem nudné blockbusterové akce, lacině vypadajících triků, dějovou vatou a špatně napsaným scénářem. Tam, kde Will Smith v konkurenční Já, legenda spolehlivě válí, coby Hancock nudí...stejně jako celý tenhle laciný ultradrahý film... ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se na ten film těšil. Trailer vypadal slibně, jenže opak je pravdou. Trailer je sestříhán z první půlky filmu, která je výborná. Hlášky, vtipné scény apod. Absolutní nářez. Nechápal jsem, proč to všichni uživatelé hodnotili za tři hvězdičky a méně. Jenže potom nastal zlom a větší zklamání už jsem snad zažít nemohl. Totální obrat o 180 stupňů a film už nezachrání ani poslední vtípek s měsícem u kterého se snaží asi Peter Berg zachránit reputaci, jenže to opravdu netačí. Doufal jsem, že se tento film bude moci použít jako učebnicový příklad o komedii se superhrdinou, který by měli nastudovat tvůrci filmu Superhero movie (2008), aby se nesnažili točit trapné a fekální vtipy o superhrdinech, ale přijít na něco nového, zajímavějšího a hlavně vtipnějšího. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Uznavam, ze je to blbost, pribeh je primitivny a film je na taky rozpocet velmi kratky, ale mne sa to aj tak celkom pacilo. Nenudil som sa, len mi je luto, ze reziser Peter Berg nedokazal vyuzit 150 milionovy rozpocet tak, ako to dokazal Michael Bay v TRANSFORMEROCH (2007), vlastne ani neviem, kam sa tie peniaze stratili. Avsak ja som sa prisiel do kina bavit a nie premyslat nad slabym scenarom, takze som spokojny tak na 70%...17.07.2008... No a teraz som si vdaka HBO film zopakoval a nazor som nijak nezmenil. Je to stale rovnaka zabava, efekty su sice dobre, ale kludne by podla mna tento film vysiel aj z nizsim rozpoctom... 18.11.2010 _______ Will Smith - (John Hancock) +++ Charlize Theron - (Mary Embrey) +++ Jason Bateman - (Ray Embrey) +++ Jae Head - (Aaron Embrey) +++ Eddie Marsan - (Red) +++ Thomas Lennon - (Mike) +++ Produkcia: Akiva Goldsman, Michael Mann, Jonathan Mostow, Will Smith +++ Hudba: John Powell +++ (Videl v kine 15.07.2008) +++ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Hancock zo začiatku nenasieral len ľudí vo filme, ale aj divákov. Potom akoby sa Berg vrátil z dovolenky, kde reguloval natáčanie len cez mobil a tak to aj vyzeralo. Postupol času sa Hancock uzmieril nielen s obyvateľmi mesta, ale aj s divákmi, Berg sa pevne chopil remesla a to všetko bolo počuť aj na spokojnom smiechu počas premietania a ľuďoch vychádzajúcich z kina. Nebolo jednoduché vrhnúť sa do novej, navyše slepej žánrovej uličky, v ktorej už bude mať priestor len máloktorý film, ale Bergovi sa to podarilo. Trikmi však mierne sklamal, Smitha som chcel počuť v origináli, všetky podarené hlášky z traileru dodrbal dabing a to určite neboli všetky. A žonglovanie so žánrami nebolo pod kontrolou len v niektorých scénach. Určite bol 'Hancock' príjemným letným osviežením. 80%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejnovější Hancockův takzvaný hrdinský čin si vyžádal tučnou daň. Podle prvních odhadů by škoda mohla dosáhnout částky až devíti milionů dolarů, což by představovalo Hanckockův osobní rekord." Alkoholem prošpikovanej lítající cynik Hancock mě od první chvíle hrozně bavil, když ničil asfalt při přistání, když svým tělem zastavoval vlak, když vytvořil světovej rekord v hodu velrybou i když vedl debaty s rozčílenými spoluobčany. Jenže pak se začal napravovat a skoro přestal dělat jakýkoli zábavný věci, což je neodpustitelný. Já mu tedy přeju rodinu, slušný oblečení i milující sousedy, ale nemohlo by se to odehrát v nějakým jiným filmu? Tohle prostě mělo být o opilým křupanovi, kterej originálně zachraňuje svět a strká přitom lidem hlavy do zadnic. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Filmaři na poslední chvíli vystřihávali scény a slova, aby snížili přístupnost. Zejména šlo o sexuální narážky a opilé nezletilce. (Lobotomas)
  • Jedným z dôvodov, prečo Michael Mann film nerežíroval je ten, že sa mu nepozdávala prílišná nutnosť používať špeciálne efekty. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama