Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Karen je zamestnaná ako zdravotníčka. Pracuje s psychysicky chorými ľuďmi. Potom čo jedna z jej pacientiek spácha sebevraždu, začne mať desivé vidiny. Tie ju varujú pred cestou nočnou linkou podzemnej dráhy. Karen však predsa len do vlaku nastúpi a zažije najhroznejšiu noc svojho života. Nemám v obľube takéto nízkorozpočtové horrory. Prostredie metra sa mi nezdá ani atraktívne, ani strašidelné. No a nápad o vraždiacej náboženskej sekte vyčíňajúcej v tuneloch podzemky mi prišiel úplne hlúpy. Kanadský horror "Jazda smrti" je poriadna chujovina. * ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Již od dávnověků bylo lidstvo lehce manipulovatelné. Jakmile se zrodí „vůdce“ burácející z výšin, či „reverend“ rozsévající zkázonosná slova technologií pagerů, vždy je davy slepě následují. -) Podzemkou s jejím rozsáhlým labyrintem se srocují a omámeně blábolí své jedovatosti přívrženci „Hlasu věčné naděje“, aby zachránili(čepele nožů krví potažené) „bezbožné“ před ohněm pekelným. :-)) „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

Reklama

zvrator 

všechny recenze uživatele

Niekto dostava ranu istoty do hlavy gulkou,tu si niekto spomenul,ze by to mohlo ist nozom...prave v case najvacsieho zhonu a "nahanaciek"..:) a podobnych uderov pod suknu na zamyslenie tu bolo pozehnane...aspon,ze rany kladivom tu nemuseli ustavat s jujkanim tri hodiny a pytat si dalsie zo vsetkych stran pekne po krestansky...ale pohoda no... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych se lekl hned u první scény. Říkal jsem si, tak tohle bude vážně jízda a ona ze začátku skutečně byla. Tvůrcům se podařilo navodit opravdu dusivou atmosféru a to i díky tomu, že se děj odehrává v metru a jako zabijáci zde figurují členové sekty Hlasu Naděje. Krve, napětí a solidní výkony mi v tu chvíli nebránili dát opravdu vysoké hodnocení, protože já se vážně bavil. Jenže pak přišel závěr filmu a bylo zle. Už dlouho jsem neviděl takhle zmršit skvěle rozjetý děj a teoreticky pohřbít vše co jsme po celou dobu budovali. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu překousnout že nejen na nástupišti není ani živáčka, ale že i metro, které přijede je prázdné - těžko tomu uvěřit. Ale jak to tak bývá když chceš zabíjet tak je lidí dost. A scénář nám prostě nějaké lidi dodá. A tak i když je v metru pusto a prázdno v následujících scénách se zjevuje stále víc a víc lidí. Nakonec mám dojem, že tam pro samé lidi není k hnutí. Paráda, vlaková souprava začíná být přeplněná - jak lidma, tak mrtvolama. CITÁT - Bůh tě miluje........ Tak stupidní film jsem dlouho neviděl. Ten film......vem čert !!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama