Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Matros 

všechny recenze uživatele

Velice dobře natočený horor se skvělou zápletkou. Atmosférický začátek a pár super záběrů (rána kladivem). Občas velice nelogické chování postav, ale co, to se dá překousnout. Jeden dobrý herecký výkon, pár špatných a pár vyloženě přehrávajících. Zbraně ,,nepřátel" jsou prostě trapné. Závěr, to je kapitola sama o sobě, ale u mě celkem prošel. Pro mě velké překvapení. Ať se točí více hororů v prostředí metra ! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je povedená a díky ní mě ten film vlastně nenudil. Sekta tu je dobře fanatická a šílená (i když u Kanady bych to čekal tvrdší), dokonce pro ni tvůrci vymysleli nějaký název a nějaký "řád" (dávám to slovo do uvozovek, jelikož nad tím řádem se tu mohlo mnohem víc pracovat, takhle se něco dozvídáme, ale není toho moc), ale v něčem mě ten film fakt vytáčí. Třeba to stupidní rozdělování postav, na to tady všichni logicky pojdou, ale kdyby drželi jako jeden tým, dotáhnou to daleko. Bohužel SPOILER by jim to bylo stejně k ničemu, protože tu sekta má pravdu a fakt nastane apokalypsa KONEC SPOILERU, díky čemu to ten film hrozně kazí. Přitom rozehrané to nebylo špatně, ale dalo se z toho vytřískat mnohem, mnohem víc, ale to se bohužel nestalo. Navíc v druhé polovině to ještě ztrácí dech a závěr to zabil. A to to vypadalo tak dobře a výsledek takové zklamání... Slabé 3* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako mělo být? Zabijáci mi připadali jako mimozemšťani z Četníka, chovali se jako největší geňa a ještě u toho zpívali. Já bych takový zmagořený sektaře vystřílel. Jo, měl tam dovalit Rambo a všechny je na jeden zásobník rozsřílet na sračky, blbce vylízaný. Jen tu babku bych nechal umírat dlouho. Začátek byl hodně nadějný, ale pak se to změnilo v náboženskou vyvražďovačku, která je možná pro někoho poháněná zajímavým námětem, ale já tohle prostě nespolknu. Jedna hvězdička za první lekačku, která byla luxusní! Potom šlo volume doleva a s tím šel do háje i celý film. 25% ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Pěkný malý horor, na kterém je třeba ocenit minimálně to, že není cílený na puberťáky a přináší vcelku nápaditý příběh. Udržuje si slušné tempo, pointa je taky pro jednou nenucená a zapadá do děje přirozeně. Režisérovo styl mi tak úplně nesednul. Občas bych třeba uvítal více atmosféry na úkor nechtěně komických gejzírů krve. Sem tam je vidět malý rozpočet, hlavní hrdinové nejsou z nejsympatičtějších, a co je horší, herci jsou příšerní. Ve vyhrocenějších situacích bohužel filmu dost podrážejí nohy, prostě proto, že jejich nevýkony jsou v kontrastu s dramatickým rázem dění k smíchu. Situaci zachraňujou představitelé fanatických záporáků. Takovou partu magorů bych nechtěl potkat ani za bílého dne. Výsledek mohl být lepší, ale díky za něj i tak. Je fajn vidět jednou za čas horor, který nejede zcela podle zaběhnuté šablony. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama