Reklama

Reklama

Kat: Válečná zóna

  • USA Punisher: War Zone (více)
Trailer 1

Bývalý člen speciálních sil Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách - s podsvětím i s FBI. V hlavní roli vykonavatele spravedlnosti se představí Ray Stevenson, jehož známe ze seriálu Řím.  Bývalý člen speciálních sil a agent FBI Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách. Poté, co zabil mocného mafiánského dona, se nyní jeho terčem stává druhý darebák v pořadí - krutý šéf gangu Billy Russoti (Dominic West). Castle ho při přestřelce znetvoří, ale zahyne přitom i tajný federální agent. Russoti, který si říká “Jigsaw”, touží po odplatě a najme si na to Franka, nejnechvalněji proslulého zločince z podsvětí. Ale ani FBI nechce zůstat pozadu. Je na Punisherovi, aby nalezl způsob, jak v tomto adrenalinem nabitém akčním thrilleru obejít zákon a zničit smrtící armádu zločinců. Herec Ray Stevenson (seriál Řím), se přesvědčivě zhostil role vykonavatele spravedlnosti, jehož žena a dcera byly zavražděny, kterou převzal po Dolphu Lundgrenovi (1990) a Thomasu Janeovi (2004). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (369)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zapomente na Kat z roku 2004 tohle totiž neni pokračování! Tvůrci se rozhodli udělat svoji verzi Kata a docela se jim to povedlo krev teče proudem, akce je tam dost, záporáci šílený a drsný. Na Kata z roku 2004 to ale nemá ten měl mnohem lepší příběh a hvězdný obsazení. Poslední hláška mě dostala ,,Sakra! Teď mám všude jeho mozek!" :-D ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ultimátne béčko. Vôňa z parfumu, ktorý má názov 'akcia osemdesiatych rokoch' je taká výrazná, že som mal po dlhej dobe pocit skutočnej nostalgie a len som čakal, kedy sa k Punisherovi pridá aj Sly, či kedy spoza rohu vybehne Arnie. Čo sa týka náhrady nášho pomstiteľa, Ray Stevenson bol delikátna voľba. Žiadny preumelkovaný manekýn, proste brutálny kombajn a obrnený tank, ktorý hláškuje a kosí zločincov jedného za druhým. Dvojica záporákov sa skvelo dopĺňala. R-ková prístupnosť je jednoznačne zaslúžená (unikátne brutálna akcia, bez servítky) a ja som rád, že sa tvorcovia nepodraďovali dnešnému trendu. Príbeh štandardný, takže nečakajte radšej žiadny, prejaví sa to v spokojnosti. Ale určite si zaslúži viac kritiky, než dostal odo mňa. Ale z trojice filmových spracovaní Punishera je tento jednoznačným víťazom. 80%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Poslední události pobouřili celé město. Mstít se však bude jenom JEDEN!!!!..... Kdo? Tvrďák, který bez zbytečných keců narve padouchovi nohu od židle do oka. PUNISCHER! Příběh o osamělém mstiteli v té nejjednodušší formě, který tu byl nejméně 100x a pokud dokážete vypnout (TOTÁLNĚ!!), tak pobaví i po 101. Taky musíte být tolerantní k chování postav, jejichž nápady občas nezachrání ani dobrej a tvrdej soundtrack (např. Slayer, R.Zombie). Prostě, tady dopředu víte, co dostanete. Násilí, krev a příběh, od kterého neočekávejte zázraky. A třeba vás stejně jako mě pobaví pár efektních zabijáckých kousků. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci důkaz, že i dokonalý mstitel občas něco posere. 2.) Šáhla na mě nostalgie. 3.) Jeden Jigsaw na světě je málo. 4.) www.dzihad-blogger.com 5.) Škola v rychlosti zabíjení se hodí. PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Wayne Knightově babce chybí půlka hlavy, Doug Hutchinson sežere zaživa pracovníka psychiatrické léčebny, Dominic West sere americký barvy, Julii Benzové to s černým přelivem zatraceně sekne a Ray Stevenson rozesírá emáčům ksichty pěstí. Akční pasáže jsou na výbornou. Krvavé, brutální, nemilosrdné. Záporáci skvělí. Scénář debilní, ale nádherně černohumorný. Občasná vypalovačka (Slipknot!) neuškodí, ale přikrývání dětí dekou a plakání u hrobu sem nějak nepasuje. Každopádně bych TENHLE MASAKR na režijní práci něžnějšího pohlaví netipoval ani ve snu. [Přesná stopáž: 103 min] ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tři pokusy o adaptaci Punishera, zejména, když je sjedete během krátké doby, nabízí zajímavý pohled na vývoj subžánru, trendů i techniky akčních scén. Po rozpačitém přijetí předchozího krotkého pokusu Punishera zalíbit se mainstreamu, se totiž nový film vrátil k původní pokleslé béčkovosti a přímočaře jednoduhému příběhu, přidal okázale vystavenou brutalitu a veškerý důraz vrhl na efektní akci, které bylo podřízeno vše ostatní. To jsem od filmu čekal, toho se mi dostalo a navzdory všem možným výtkám jsem si to s chutí užil, i když k pocitu opravdu plného uspokojení mi přece jen něco málo chybělo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (18)

  • Postava agenta Budianskeho je inšpirovaná postavou z komiksovej série „Punisher MAX: Widowmaker“. (Kadas97)
  • Dominic West byl sice původní volbou pro roli Jigsawa, ale nakonec to vypadalo, že odmítne. Studia tedy obsadila Paddyho Considina. Nakonec si to ale West rozmyslel a roli přijal. (Petr23)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Starosti se zjizveným pistolníkem

Starosti se zjizveným pistolníkem

07.12.2008

Adaptace drsného westernového komiksu Jonah Hex, která vzniká u studia Warner Bros., si prošla dlouhou a strastiplnou cestu. A možná ještě není všem změnám konec. Shrňme si to: Prvním kandidátem na… (více)

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007

Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků),… (více)

Reklama

Reklama