Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (679)

Falko 

všechny recenze uživatele

Kamerove zabery z vtacej perspektivy na nasu Zem su tak neskutocne krasne, ze sa to snad neda ani opisat, proste treba vidiet. Jeden z najkrajsich dokumentarnych filmov, aky som uz dlho nevidel. Spominam si aj na BARAKU: ODYSEU ZEME (1992), ktoru som videl v kine case jej premiery a pamätam si len to, ze pocas celeho filmu tam nebol vobec ziadny komentar k tomu, co vsetko tam bolo ukazane. Viem, ze to bol vtedy zamer rezisera, urcite tam bola aj krasna hudba, ale ked sa na nieco pozeram, chcem mat k tomu aj komentar a nastastie v tomto dokumente komentar. Takze krasa... 23.10.2009 ______ Patrick Stewart - (Rozprávač) +++ James Earl Jones - (Rozprávač) +++ Hudba: George Fenton +++ ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval s velkým očekáváním,protože aby uzavíral top 15 na csfd.cz,tak to musí být bomba.Pro mě to ale úplná bomba není.Nádherné zpracování,skvělé obrázky a dojemný příběh ledního medvěda.Dozvěděl jsem se i nové informace a nechybělo poselství a pár vět o globálním oteplování nakonec.S tím ale já sám určitě nic neudělám.Místama možná trochu nuda,ale na jednorázové podívání je to pěkný dokument,možná nejlepší,co jsem viděl (a to jich moc nebylo). 75 % ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Nádherné je slabé slovo! Přenádherné už se trochu blíží k tomu co jsem viděl a pociťoval. Film je prošpikovaný těmi nejúžasnějšími záběry na zvířata, rostlinstvo, ale i planetu nebo meteorologické procesy a je podbarvený krásnou orchestrální hudbou. Tohle není jen nějaký film, tohle je koncert pravdy. Žádná přetvářka, žádné hrané obličeje, prostě čistá pravda a život, jak ho dokáže napsat jen příroda. Obrovská pochvala BBC, zasloužené 18. místo na CSFD a my lidi bychom si měli uvědomit, že tu nejsme sami a snažit se odvrátit stále horší a horší podmínky pro život jak živočichů, tak i rostlinstva!!! 15/10 ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Úžasně natočený dokument...Veliká škoda, že i režisér věří, že je to všechno náhodou...Tomu snad musí věřit opravdu jenom blázen a nebo člověk nevzdělaný!!!...Taková nádhera, všechny ty stvoření, a více jak polovina světa věří, že je to výsledek evoluce...Fíha...To už jsme tak zdegenerovaní?..."Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu" (Bible)...Ať už dokumentu vytýkám právě podlehnutí nedokázaných důkazů, po stránce filmové hezky zpracované... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • K roku 2011 byl snímek čtvrtým nejvýdělečnějším dokumentem v historii. (ČSFD)
  • V celosvětových kinech film utržil 109 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama